Alınabilir, güzel bir tercih olacaktır.Arkadaşlar 2 sene önce Sinerji'den aldığım XFX RX 6700XT marka model ekran kartımın tamiratı mümkün olmayan şekilde bozulması ve stoklarda olmaması nedeniyle Sinerji ile iletişim halindeydim. Ücretsiz şekilde ASRock RX 6750XT ile değişim yapabileceğimi söylediler. Yalnız artık AMD ekran kartı mı diyeyim, veya ASUS MSI olmayan üreticilerden dolayı mı diyeyim çok dilim yanmış vaziyetteyim. Çünkü 5 aydır bu süreç ile uğraşıyorum.
Kendilerine üstünü verebildiğim durumda ASUS veya MSI RTX 4060 alabilir miyim diye sordum ancak daha dönüş almadım.
Bu isteğim kabul edilmezse RX 6750XT ve ASRock hakkındaki düşünceleriniz neler? Çünkü XFX kartım 2 sene önce içerisinde 2 kere bozulmuştu, birinde sıfırı ile değişimi yapılmıştı ve ikincide ise yapılamadı. ASRock anakart üreten bir firma olarak biliyorum ve kötü olmadığını düşünüyorum. Ancak gene de emin olamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar 2 sene önce Sinerji'den aldığım XFX RX 6700XT marka model ekran kartımın tamiratı mümkün olmayan şekilde bozulması ve stoklarda olmaması nedeniyle Sinerji ile iletişim halindeydim. Ücretsiz şekilde ASRock RX 6750XT ile değişim yapabileceğimi söylediler. Yalnız artık AMD ekran kartı mı diyeyim, veya ASUS MSI olmayan üreticilerden dolayı mı diyeyim çok dilim yanmış vaziyetteyim. Çünkü 5 aydır bu süreç ile uğraşıyorum.
Kendilerine üstünü verebildiğim durumda ASUS veya MSI RTX 4060 alabilir miyim diye sordum ancak daha dönüş almadım.
Bu isteğim kabul edilmezse RX 6750XT ve ASRock hakkındaki düşünceleriniz neler? Çünkü XFX kartım 2 sene önce içerisinde 2 kere bozulmuştu, birinde sıfırı ile değişimi yapılmıştı ve ikincide ise yapılamadı. ASRock anakart üreten bir firma olarak biliyorum ve kötü olmadığını düşünüyorum. Ancak gene de emin olamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Asrock sorun yaşatmaz değil mi Hocam?Alınabilir, güzel bir tercih olacaktır.
Asrock'tan bahsediyorsunuz değil mi?Evet alabilirsin, para iadesi alırsan aynı performansı veren kart aldığın fiyata bulamazsın.
Hocam zaten önceliğim RTX 4060, ama olmazsa mecburen bunu almak durumundayım.Uzun yıllar boyu ve güncel olarak da hala kullanmaya devam eden bir AMD ekran kartı kullanıcısı olarak sana tavsiyem yeni seri olan RX 9000 serisinden başka bir seride AMD ekran kartı almaman olur. Buna neden olarak da RX 6000 ve RX 7000 serisinin Ray Tracing performanslarının düşük olması ve FSR 4.0 desteğinin bulunmuyor olması diyebilirim. Gelecek yeni oyunların çoğunda artık Ray Tracing zorunlu olarak bulunduğundan ötürü RTX 4060'a geçmen çok daha mantıklı olur. En azından Ray Tracing alanında var ve 3-4 sene daha götürür diye düşünüyorum.
ASRock iyi markadır. Güvenebilirsin. Bahsettiğin kart bu ise inceleme videosu burada. Bu arada, 4060 yerine 6750xt alabilirsin.Asrock sorun yaşatmaz değil mi Hocam?
Asrock'tan bahsediyorsunuz değil mi?
Hocam zaten önceliğim RTX 4060, ama olmazsa mecburen bunu almak durumundayım.
Ekran kartı modelinden bahsediyordum. Asrock iyi markadır. 6750 XT yerine de şahsen 4060 almam. Performans olarak 6750 XT daha iyi ve VRAM avantajı var ayrıca. 2K da 8 GB VRAM çok sorun çıkarıyor.Asrock'tan bahsediyorsunuz değil mi?
Hocam zaten önceliğim RTX 4060, ama olmazsa mecburen bunu almak durumundayım.
ASRock çok iyi bir marka alabilirsin. ASRock, ASUS tarafından kuruldu ve ASUS'un alt markalarından biri olan pegatrona ait şu an. Ekran kartı konusunda da gayet başarılılar. 7000 serisinde en baba modeller ASRock ve Sapphire serisindeydi. 6000 serisinde ne durumdalar bilmiyorum ama, marka açısından sorun olmayacağına emin olabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim herkese.Önceliğiniz RTX 4060 ise sıkıntı yok lakin 6750XT'de saf kas gücü konusunda sizleri üzmez. ASRock kalitesiz bir marka değildir. Kaliteli bir markadır. Endişeniz olmasın.