1.5 yıl önce almıştım kartı ve kart o kadar iğrenç bir kart ki evde uçak uçuyor sanki çoğu oyunda 76-83 dereceleri görüyor ve 3600 RPM'lerde çalışıyor keşke 1.5 yıl önceki aklım olsaydı ve iade etseydim çünkü kart gelmiş geçmiş en kötü kart hataları bitmek bilmiyor. İçimi dökmek için böyle bir konu açtım.
Hocam 76-83 bana iyi gibi geldi RX 580 benim bildiğim ısınan bir kart. Eski sistemim de ASUS AREZ RX 580 8 GB vardı PUBG oynarken 94 dereceyi gördüğümü hatırlıyorum. 85 benim için iyi bir değerdi.
Hocam 76-83 bana iyi gibi geldi RX 580 benim bildiğim ısınan bir kart. Eski sistemim de ASUS AREZ RX 580 8 GB vardı PUBG oynarken 94 dereceyi gördüğümü hatırlıyorum. 85 benim için iyi bir değerdi.
Hocam fanların uçak gibi sesi var gidiyorum bir sistem videosu izliyorum adamlar 1000rpm ile sessiz sessiz oynuyor çok fazla fan sesi olunca hiç oynayasım gelmiyor
Hocam fanların uçak gibi sesi var gidiyorum bir sistem videosu izliyorum adamlar 1000rpm ile sessiz sessiz oynuyor çok fazla fan sesi olunca hiç oynayasım gelmiyor
Letgo ve sahibindene koydum da alan olmaz büyük ihtimal.