Ben alınmaz demedim, ama aynı fiyata (41K)'ya 5070 Ti varken alınmaz işte. Yoksa alınırdı tabii. Gel al fiyatı dediğiniz gibiyse çok iyi fırsat zaten normal modeller de bu fiyat bandındaydı.2-3 kişi sorun yaşadı diye alınmaz mı hocam? AMD sorunlarını gayet de çözdü ve gel al fiyatı 37k 37kya 5070 Ti mı var?
Ben alınmaz demedim, ama aynı fiyata (41k)'ya 5070 Ti varken alınmaz işte. Yoksa alınırdı tabii. Gel al fiyatı dediğiniz gibiyse çok iyi fırsat zaten normal modeller de bu fiyat bandındaydı.
2-3 kişi sorun yaşadı diye alınmaz mı hocam? AMD sorunlarını gayet de çözdü ve gel al fiyatı 37k 37kya 5070 Ti mı var?
Ama bize “AMD düzeldi” dediler?
Merhabalar, yaklaşık 4 aydır RX 7700XT kartımı hem severek hem de nefret ederek kullanıyorum. İyiden iyiye kötüden kötüye yaşattığı şeyler oldu ve gerçekten artık bir konu açasım geldi. Bu bir inceleme videosu değildir, bu bir deneyim konusudur. Referans olarak kendi kartımı kullanacağım ancak...www.technopat.net
Sorun sizin kartınızda olabilir mi acaba? Üstelik bu sorunu siz yaşadınız diye AMD alınmaz mı oluyor şimdi?
9000 serisinde eskiye nazaran çoğu sorunlar düzeltildi. 7000 serisiyle karşılaştırılamaz. Genel anlamda 700 serisinde bile ciddi sorunlar yok. Denk gelen sorunlar illa vardır. 9070 XT sizi üzmeyecektir. Tepe model olarak alabilirsiniz fakat Nitro+ modeli çok daha uygun fiyatlara alınabilir. Kişisel sorun yaşadığınızda AMD alınmaz oluyorsa 5070Ti ekran kartında driver yüklediğimde siyah ekranda hala kalıyor. NVIDIA asla alınmaz mı demeliyiz? Evet, 5070Ti teknoloji olarak önde olsa da oyun için alınacaksa şu an 9070XT mantıklı seçenekler arasında. Taichi tercih etmek ise alacak kişiye göre değişir. Nitro+ şu an yanlış hatırlamıyorsam 36K bandında. Gayet alınır.
@328914, hocam dediğinize göre sürücünün sorunu fakat 6750 XT 2 yıl boyunca 1 kere bile kaçırmadan güncel sürücüde devam ettim, 6800 XT'de 4 aydır güncel driverları takip ediyorum. 1 kere bile sorun yaşanmadı. Evet, sorunsuz diyemem. Herkeste bir sorun yaşanabiliyor ama öyle AMD tercih etmem, AMD alınmaz gibi söylemlere de gerek yok. Siz söylediniz demiyorum yanlış anlamayın lütfen.
Teşekkürler hocam anlayışla karşıladığınız için. Ben de zaten herkes yaşıyor demiyorum ama yaşanabiliyor. Oran da NVIDIA kartlara göre daha fazla ama AMD alınmaz gibi bir söylenim olamaz tabii ki.
Yine de %100 sorunsuz diyenlere karşılık ben konuyu attım.