AX400 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.470 Çözümler 2 5 Temmuz 2020 #11 SkyRose dedi: 5600XT'ler az ısınan kartlar ve iki model de üzmez. Kendi kartım (5600XT THICC III) aşırı uzun boylu olduğu için kasyla arasında 1-2 cm falan var, sorun yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... MotoruCalinanGaspçı dedi: ASRock daha iyi yılların markası ve sizi yarıyolda bırakmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun...
SkyRose dedi: 5600XT'ler az ısınan kartlar ve iki model de üzmez. Kendi kartım (5600XT THICC III) aşırı uzun boylu olduğu için kasyla arasında 1-2 cm falan var, sorun yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... MotoruCalinanGaspçı dedi: ASRock daha iyi yılların markası ve sizi yarıyolda bırakmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun...
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 5 Temmuz 2020 #12 Ekran kartı olarak ASRock modellerini önermiyorum açıkçası başka alternatiflere bakın.
AX400 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.470 Çözümler 2 5 Temmuz 2020 #13 Sylveon dedi: Ekran kartı olarak ASRock modellerini önermiyorum açıkçası başka alternatiflere bakın. Genişletmek için tıkla... Neden? Önceden kullanıp sorun mu yaşadınız? Yaşadıysanız ne sorunuydu?
Sylveon dedi: Ekran kartı olarak ASRock modellerini önermiyorum açıkçası başka alternatiflere bakın. Genişletmek için tıkla... Neden? Önceden kullanıp sorun mu yaşadınız? Yaşadıysanız ne sorunuydu?