Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2018 #1 Bu anakartlardan hangisi tercih edilmeli?
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 1 Temmuz 2018 #2 Asrock ATX, MSI Micro-ATX boyutlarındadır. Mini Tower kasaya sistem toplamayacaksan Asrock ATX daha iyi tercih olur.
Asrock ATX, MSI Micro-ATX boyutlarındadır. Mini Tower kasaya sistem toplamayacaksan Asrock ATX daha iyi tercih olur.
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2018 #3 CJack60 dedi: Asrock ATX, MSI Micro-ATX boyutlarındadır. Mini Tower kasaya sistem toplamayacaksan Asrock ATX daha iyi tercih olur. Genişletmek için tıkla... Micro ATX sistem toplamayı düşünüyorum. Matx anakartta daha az ram slotu olduğu için sorun ettim sadece. Asrock'tan hem daha ucuz hem de tasarımı daha hoş bu yüzden MSI tercih ediyorum. Teşekkürler.
CJack60 dedi: Asrock ATX, MSI Micro-ATX boyutlarındadır. Mini Tower kasaya sistem toplamayacaksan Asrock ATX daha iyi tercih olur. Genişletmek için tıkla... Micro ATX sistem toplamayı düşünüyorum. Matx anakartta daha az ram slotu olduğu için sorun ettim sadece. Asrock'tan hem daha ucuz hem de tasarımı daha hoş bu yüzden MSI tercih ediyorum. Teşekkürler.