P pusat57 Ziyaretçi 26 Ocak 2014 #1 Bu oyunları tam ekran yapamıyorum. Monitör'ün üst ve alt kısımlarında siyahlıklar var ve ben rahatsız oluyorum. Nasıl düzelir bu?
Bu oyunları tam ekran yapamıyorum. Monitör'ün üst ve alt kısımlarında siyahlıklar var ve ben rahatsız oluyorum. Nasıl düzelir bu?
okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer İzmir 26 Ocak 2014 #2 Oyunun içindeki options ayarlarına gir oradan video ayarlarına gir ve çözünürlükleri dene.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2014 #3 Çözünürüğü 1920x1080'e ayarla veya daha yükseği varsa ona o zaman düzelir.
P pusat57 Ziyaretçi 26 Ocak 2014 #4 Yok ya denedim olmuyor. Zaten monitör biraz eski ve 1400x400 çözürlüğü var ve oyun ayarları da en yüksek çözünürlüğe ayarladım olmadı.
Yok ya denedim olmuyor. Zaten monitör biraz eski ve 1400x400 çözürlüğü var ve oyun ayarları da en yüksek çözünürlüğe ayarladım olmadı.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 26 Ocak 2014 #5 nVidia Control Panel'e girip ölçeklendirme ayarını değiştir:
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2014 #6 pusat57 dedi: Yok ya denedim olmuyor. Zaten monitör biraz eski ve 1400x400 çözürlüğü var ve oyun ayarları da en yüksek çözünürlüğe ayarladım olmadı. Genişletmek için tıkla... Windows mode yazısının yanındaki tiki kaldırdın mı?
pusat57 dedi: Yok ya denedim olmuyor. Zaten monitör biraz eski ve 1400x400 çözürlüğü var ve oyun ayarları da en yüksek çözünürlüğe ayarladım olmadı. Genişletmek için tıkla... Windows mode yazısının yanındaki tiki kaldırdın mı?
P pusat57 Ziyaretçi 26 Ocak 2014 #7 son_goku dedi: Windows mode yazısının yanındaki tiki kaldırdın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır kaldırmadım çünkü o ne bilmiyorum. - - - Güncellendi - - - Burak Alkan dedi: nVidia Control Panel'e girip ölçeklendirme ayarını değiştir: Genişletmek için tıkla... Tam ekranı seçtim ve ekran daha da küçüldü bende eski ayarlara aldım. bide ölçeklendirme yoku seçip deniyim. - - - Güncellendi - - - Yok ya olmuyor, acaba 1400x400 çözünürlüklü mönitörüm var ondan mı kaynaklanıyor?
son_goku dedi: Windows mode yazısının yanındaki tiki kaldırdın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır kaldırmadım çünkü o ne bilmiyorum. - - - Güncellendi - - - Burak Alkan dedi: nVidia Control Panel'e girip ölçeklendirme ayarını değiştir: Genişletmek için tıkla... Tam ekranı seçtim ve ekran daha da küçüldü bende eski ayarlara aldım. bide ölçeklendirme yoku seçip deniyim. - - - Güncellendi - - - Yok ya olmuyor, acaba 1400x400 çözünürlüklü mönitörüm var ondan mı kaynaklanıyor?
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2014 #8 Windows mode tikini kaldırırsan tam ekran olur.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2014 #9 pusat57 dedi: Hayır kaldırmadım çünkü o ne bilmiyorum. Yok ya olmuyor, acaba 1400x400 çözünürlüklü mönitörüm var ondan mı kaynaklanıyor? Genişletmek için tıkla...
pusat57 dedi: Hayır kaldırmadım çünkü o ne bilmiyorum. Yok ya olmuyor, acaba 1400x400 çözünürlüklü mönitörüm var ondan mı kaynaklanıyor? Genişletmek için tıkla...
P pusat57 Ziyaretçi 26 Ocak 2014 #10 son_goku dedi: Genişletmek için tıkla... Bu şekildeyken tam ekran değil ve diğerlerinide denedim olmadı. Farcry o kdar önemli değilde aslında Assasin 4'te çok rahatsız oluyorum.
son_goku dedi: Genişletmek için tıkla... Bu şekildeyken tam ekran değil ve diğerlerinide denedim olmadı. Farcry o kdar önemli değilde aslında Assasin 4'te çok rahatsız oluyorum.