Assasin cred 4 ve Farcry 3 tam ekran nasıl yapabilrim?

Bu şekilde olması gerekiyordu kesinlikle. Bir de Burak Alkan'ın attığı fotoğrafta "Tam ekran"ı seç ve "Oyunlar ve programlar tarafından belirlenen ölçeklendirme modunu geçersiz kıl"ı aktif edip de dene.

Dediklerinizi tek tek yaptım sağolun ama yine olmadı arkadaşlar. Diğer oyunlarda böyle bir sorunum yok ama çözünürlükten kaynaklanabilir mi?

Dediklerinizi tek tek yaptım sağolun ama yine olmadı arkadaşlar. Diğer oyunlarda böyle bir sorunum yok ama çözünürlükten kaynaklanabilir mi?

Arkadaşım monitörün maksimum çözünürlüğü 1440x900 değil mi? Sen de 1440x900 yapıyorsun. E piksellerin tam olarak dolması gerekir.

Arkadaşım monitörün maksimum çözünürlüğü 1440x900 değil mi? Sen de 1440x900 yapıyorsun. E piksellerin tam olarak dolması gerekir.
Aynen ama olmuyor, üst ve altta siyahlıklar var. Diğer oyunlarda'da 1400x900 yapıyorum ekran tam oluyor ama bu iki oyun deli etti beni ne yaptıysam tık yok. Ama bu gece TV'de deniyicem. 1920x1080 çözünürlükte.

Oyun içinde Alt enter tuşlarına basarak tam ekran yapabilirsin birde öyle dene.

Oyun içinde Alt enter tuşlarına basarak tam ekran yapabilirsin birde öyle dene.
Böyle yapınca hiç bir tepki vermedi. Monitör Türkiye'nin prestiji dünya'da kendini kanıtlamış dev marka olan CASPER ondan olabilir mi?

Casper mı ? Adında uğursuzluk var o markanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…