Çözüldü Assasin creed brotherhood windows 8.1 problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

selen935

Hectopat
Makaleler
1
Assasin creed brotherhood u bilgisayarıma yükledim. Fakat müthiş derecede kasma oluyor. Arkadaşımda da aynı oyunu yükledik kasma yok ama bende kasma sorunu var. Acaba bende windows 8.1 olduğu için mi problem oluyor?

• İntel core i5 1.80ghz
  • 8gb ram
  • 2gb amd radeon hd8730m

Arkadaşının bilgisayarı ile senin bilgisayarın bir mi ?

Driverlarınız güncel mi ? Oyun orjinal mi ?
Oyun orjinal mi bimiyorum ama aynısı ona yükleyince bir sıkıntı olmadı.
Arkdasımın özelikleri:

• intel core i5 2.50ghz
  • 6gb ram
  • amd radeon 7670 ekran kartı
  • Windows 8 64 bit

Arkadaşının en azından işlemcisi daha hızlı. O yüzden birebir kıyaslama doğru değildir

Fakat genel anlamda kasma sorunu yaşamaman lazımdı. Oyunu Origin'den alman ya da korsan kullanıyorsan oyun güncelleştirmeleri varsa onu yapman gerekir.

Bunun dışında sistemin güncel olmalı. Driverlarınız güncel değilse güncelleyin. https://www.technopat.net/forum/aygit-suruculeri/13029-technopat-driver-guncelleme-hizmeti.html

BU oyun dışında sistemsel bir yavaşlık sorunu mevcutsa da belirtin.

Driverlerimin hepsi güncel. Hatta beraber güncellemiştik. Bunun dışında bilgisayarımda coll uf duty black ops2, modern warfe 3, hitman absoliton oynuyorum ve en ufak bir kasma yok. Sistemim oyunlar için düşük mü kalıyor sizce?

Bu konuyu dün ben açacaktım bugün açılmasına sevindim, aynı sorun bende de var. Oyun orjinal sistemim Windows 8.1 ve driver'larım Dell'in sitesine göre güncel. HD8730M'in değiştirilebilir grafik ayarlarından performans'a getirsemde fayda etmiyor. Bırakın oyun oynarken kasmayı daha menü görüntülendiği anda kasma başlıyor, oyun açıldığında ise tahminen 15fps alıyorum. Bu konuyu forumda araştırırken bir üyenin "AMD grafik driverları Windows 8de sıkıntı yapabiliyor" dediğini okudum.

Kullandığım Dell Notebook'un özellikleri;

• Intel i5 1.70Ghz (Turbo Boost ile 2.4 ki zaten sürekli "High Performance" olarak çalıştırıyorum)
  • 8GB RAM
  • AMD Radeon HD8730m
  • 1TB Hdd

Driver değiştirip Windows 8 için olan versiyonu yüklesem birşey değişir mi?

Assasin Creed Brotherhood'in muadil bir oyunu yani aynı sistem gereksinimleri isteyen bir oyunu oynarken sorun yaşamıyorsanız bu oyundan kaynaklıdır. Yoksa sisteminiz gayet yeterli. Sadece ısınma oluyor mu onu kontrol edin. Eğer ki bu özellikteki başka oyunda da bu sorunu yaşıyorsanız belirtin. Sisteminizi beraber bir inceleyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…