N Nemger00 Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #1 Steam'den oyunu satın aldım internetteki Türkçe yamayı kurduğumda yama çalışmıyor. Başka Türkçe yamayı nasıl bulabilirim?
Steam'den oyunu satın aldım internetteki Türkçe yamayı kurduğumda yama çalışmıyor. Başka Türkçe yamayı nasıl bulabilirim?
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 21 Ekim 2024 #2 Nemger00 dedi: Steam'den oyunu satın aldım internetteki Türkçe yamayı kurduğumda yama çalışmıyor. Başka Türkçe yamayı nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Makine Çeviri'den yama kurabilirsiniz. Sorununuzu çözecektir. MC_Yama_Yukleyici_V8_ MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
Nemger00 dedi: Steam'den oyunu satın aldım internetteki Türkçe yamayı kurduğumda yama çalışmıyor. Başka Türkçe yamayı nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Makine Çeviri'den yama kurabilirsiniz. Sorununuzu çözecektir. MC_Yama_Yukleyici_V8_ MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com