Ama şu oyunu bir 5 dk. Oynayamadım yahu. Abi boş boş konuşuyorlar hep. Bir oynanışa geçmiyor ya.
Bu yüzden oynanışı güzel olsa da. İnsanı bayan bir havası var.
Bu arada o kadar leş ve bitmeyen konuşma sahneleri var ki, kusasım geliyordu. Başım dönüyor ve midem bulanıyordu.
Hiç kimseye de tavsiye etmiyorum. Gidin Middle Earth oynayın.
Oyunun konusu: Hasan bin Sabah'ı öldüreceğiz. Finito.
Tam da @Enes3078 ile AC serisini konuşuyorduk, siz konu açtınız. Enes de tavsiye etmiyor, ben hikayeye veya konuşmalara pek takılmadığımdan oyunları genel olarak kötüleyemiyorum.
Tam da @Enes3078 ile AC serisini konuşuyorduk, siz konu açtınız. Enes de tavsiye etmiyor, ben hikayeye veya konuşmalara pek takılmadığımdan oyunları genel olarak kötüleyemiyorum.
Olayı şöyle anlatayım. Geçenler de bu oyun hakkında; Haşhaşiler'in lider olan Hasan bin Sabah'a karşı oynanacak bir oyun olduğunu öğrendim. Çok ilgimi çektiği. Tarihi olaylara bayılırım. Bunun anlamı belki Ömer Hayyam'ı bile konu edinebilirler.
Bu oyunu kendimi sıkıp 1 saat kadar oynamıştım. Oyunun görevlerini yaparsanız kendini tekrar eden bir yapısının olduğunun farkına vararsınız. Bu oyunu oynamak yerine izleyin. Aşağıdaki oynatma listesinin ilk 4 videosu bu oyunun hikayesi ile alakalı. Daha sonra diğer oyunları sırasıyla oynarsanız oyunun büyüsüne kapılırsınız.
AC I'de altyazı bile yok. Başlamak için çok yanlış bir oyununu seçmişsiniz. Ama hevesinizi kırmak gibi olmasın, tarihsel mantıktan tamamen uzak bir seri.
Olayı şöyle anlatayım. Geçenler de bu oyun hakkında; Haşhaşiler'in lider olan Hasan bin Sabah'a karşı oynanacak bir oyun olduğunu öğrendim. Çok ilgimi çektiği. Tarihi olaylara bayılırım. Bunun anlamı belki Ömer Hayyam'ı bile konu edinebilirler.
Oyun 2007 yapımı. Cidden eski. 13 yaşında olan bir oyun için mükemmel grafiklere sahip bence. Zamanındaki oyunlara göre devrim niteliğinde bir oyundur bence kendisi. Dediğim gibi bu oyunu izleyip kalanlarını oynarsanız oyunun büyüsüne kapılacaksınızdır. Mesela Revelations oyunu da İstanbul'da geçiyor.
Oyun 2007 yapımı. Cidden eski. 13 yaşında olan bir oyun için mükemmel grafiklere sahip bence. Zamanındaki oyunlara göre devrim niteliğinde bir oyundur bence kendisi. Dediğim gibi bu oyunu izleyip kalanlarını oynarsanız oyunun büyüsüne kapılacaksınızdır. Mesela Revelations oyunu da İstanbul'da geçiyor.