Assasin's Creed 1 incelemesi

350070

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Abi oyundaki kılıç kullanma mekaniği inanılmaz zevkli. Kılıç tutuşu falan efsane.

Ama şu oyunu bir 5 dk. Oynayamadım yahu. Abi boş boş konuşuyorlar hep. Bir oynanışa geçmiyor ya.
Bu yüzden oynanışı güzel olsa da. İnsanı bayan bir havası var.

Bu arada o kadar leş ve bitmeyen konuşma sahneleri var ki, kusasım geliyordu. Başım dönüyor ve midem bulanıyordu.

Hiç kimseye de tavsiye etmiyorum. Gidin Middle Earth oynayın.

Oyunun konusu: Hasan bin Sabah'ı öldüreceğiz. Finito.

Olayı şöyle anlatayım. Geçenler de bu oyun hakkında; Haşhaşiler'in lider olan Hasan bin Sabah'a karşı oynanacak bir oyun olduğunu öğrendim. Çok ilgimi çektiği. Tarihi olaylara bayılırım. Bunun anlamı belki Ömer Hayyam'ı bile konu edinebilirler.

Ama oyuna girdim. Gözlerim kanadı zaten.

Bu oyunu kendimi sıkıp 1 saat kadar oynamıştım. Oyunun görevlerini yaparsanız kendini tekrar eden bir yapısının olduğunun farkına vararsınız. Bu oyunu oynamak yerine izleyin. Aşağıdaki oynatma listesinin ilk 4 videosu bu oyunun hikayesi ile alakalı. Daha sonra diğer oyunları sırasıyla oynarsanız oyunun büyüsüne kapılırsınız.

Oynatma listesi: Assassin's Creed - The Whole Story (so far...)

Oyun 2007 yapımı. Cidden eski. 13 yaşında olan bir oyun için mükemmel grafiklere sahip bence. Zamanındaki oyunlara göre devrim niteliğinde bir oyundur bence kendisi. Dediğim gibi bu oyunu izleyip kalanlarını oynarsanız oyunun büyüsüne kapılacaksınızdır. Mesela Revelations oyunu da İstanbul'da geçiyor.

DX10'un hakkını vermişler. Bence çok başarılı grafikleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…