5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 29 Ekim 2023 #51 beyaz kedi dedi: Bende 2 kere oynadım bıraktım ama hikayesini hala merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Öyleyse sizin için YT'den izlemek mantıklı olur.
beyaz kedi dedi: Bende 2 kere oynadım bıraktım ama hikayesini hala merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Öyleyse sizin için YT'den izlemek mantıklı olur.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.531 Makaleler 11 Çözümler 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #52 591529 dedi: Assassin's Creed 1 oynarken çok kez Türk bayrağına ve Türkçe konuşan askerlere rastladım. Oyun eski zamanlarda geçiyor nasıl Türk bayrağı var? Oyunun geçtiği bölge eskiden Türkiye miydi? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam. İsrail bayrağımı olsun.
591529 dedi: Assassin's Creed 1 oynarken çok kez Türk bayrağına ve Türkçe konuşan askerlere rastladım. Oyun eski zamanlarda geçiyor nasıl Türk bayrağı var? Oyunun geçtiği bölge eskiden Türkiye miydi? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam. İsrail bayrağımı olsun.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #53 beyaz kedi dedi: Hiç unutmam resmen Ubisoft bizi öyle bir şey göstermişler ki kendi atamı zor yeniyordum He bu arada altair Suriyeli tek sevdiğim Suriyeli karakter altair. Genişletmek için tıkla... Oynarken hep diyorum böyle suriyeliye can kurban .
beyaz kedi dedi: Hiç unutmam resmen Ubisoft bizi öyle bir şey göstermişler ki kendi atamı zor yeniyordum He bu arada altair Suriyeli tek sevdiğim Suriyeli karakter altair. Genişletmek için tıkla... Oynarken hep diyorum böyle suriyeliye can kurban .