uyumsuz44 Femtopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #11 Metehan Gökçe dedi: Biraz uzun sürdü download düşük. Genişletmek için tıkla... İnternet mi yavaş hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2021
Metehan Gökçe dedi: Biraz uzun sürdü download düşük. Genişletmek için tıkla... İnternet mi yavaş hocam?
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #13 uyumsuz44 dedi: İnternet mi yavaş hocam? Genişletmek için tıkla... Unutmayı güldüm. Hızlanır hızlanır. Siz merak etmeyin.
uyumsuz44 dedi: İnternet mi yavaş hocam? Genişletmek için tıkla... Unutmayı güldüm. Hızlanır hızlanır. Siz merak etmeyin.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 11 Mayıs 2021 #14 @Bakkal amca konuyu dağıtmanıza sinirlendim, raporlayacaktım fakat tepkimi böyle dile getirdim.
mehmetfth42 Femtopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #15 Saint Lucia dedi: Drop mu yiyorsun? Genişletmek için tıkla... drop değil ani fps düşüyor 60 fps giderken bi anda 5 fps gidiyor
Saint Lucia dedi: Drop mu yiyorsun? Genişletmek için tıkla... drop değil ani fps düşüyor 60 fps giderken bi anda 5 fps gidiyor
uyumsuz44 Femtopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #16 mirsady dedi: @Bakkal amca konuyu dağıtmanıza sinirlendim, raporlayacaktım fakat tepkimi böyle dile getirdim. Genişletmek için tıkla... Hocam @Bakkal amca iyidir ya. Benim bir yakınım çok efendi dürüst bir kişi.
mirsady dedi: @Bakkal amca konuyu dağıtmanıza sinirlendim, raporlayacaktım fakat tepkimi böyle dile getirdim. Genişletmek için tıkla... Hocam @Bakkal amca iyidir ya. Benim bir yakınım çok efendi dürüst bir kişi.