Assasin's Creed nasıl oynanmalı?

Alikaplan801

Decipat
Makaleler
7
Assasin's Creed serisine başlamayı düşünüyorum. Birinci oyundan mı başlayarak oynayayım? Yoksa kötü ve optimizasyonu sorunlu olan oyunları var ise onları oynamamalı mıyım?

Oyunlar arasında hiçbir bağ yok istediğin oyundan başla. Odyssey öneririm. Sadece Ezio üçlemesi var AC: 2, AC: Brotherhood, AC: Revelations.

Assassins Creed serisinin özellikle son zamanlara doğru olan oyunları hikaye olarak birbirinden bağımsız oyunlar veya en fazla 1-2 sahnelik bağlantıları olan oyunlar. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi Ezio karakterinin bir 3'leme serisi var. Onları ardarda oynarsanız iyi olur. Diğerlerini bağımsız olarak karışık şekilde oynayabilirsiniz.
Ayrıca AC 1 oyunu da AC 2 - AC 2 Brotherhood ve AC Revolution ile bağlantısı var. Grafikleri pek açmayabilir çünkü eski bir oyun. Oynamayın diyeceğim bir oyun yok bu seriden. Hepsinin kendince mekan ve hikaye farkları var.

Canınızı sıkabilecek durumlardan bazıları:
Bazı oyunlarında optimizasyonlar kötü ve hikaye harici yan görevler, oyun içi mekanikler sıkıntı olabilir.

Hikaye bağımlılığı ya da bütünlüğü yok. Eğer hepsini oynarım diyorsan birden başla ama eski baya belki seni itebilir onlar. Black Flag'den de başlayabilirsin istersen. Ama ben görsel şölen arıyorum diyorsan Origins ve Odyssey'i oynayabilirsin direkt. Optimizasyon sorunu o kadar yok bildiğim kadarıyla.

Assassins Creed serisinin özellikle son zamanlara doğru olan oyunları hikaye olarak birbirinden bağımsız oyunlar veya en fazla 1-2 sahnelik bağlantıları olan oyunlar. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi Ezio karakterinin bir 3'leme serisi var. Onları ardarda oynarsanız iyi olur. Diğerlerini bağımsız olarak karışık şekilde oynayabilirsiniz.
Ayrıca AC 1 oyunu da AC 2 - AC 2 Brotherhood ve AC Revolution ile bağlantısı var. Grafikleri pek açmayabilir çünkü eski bir oyun. Oynamayın diyeceğim bir oyun yok bu seriden. Hepsinin kendince mekan ve hikaye farkları var.

Canınızı sıkabilecek durumlardan bazıları:
Bazı oyunlarında optimizasyonlar kötü ve hikaye harici yan görevler, oyun içi mekanikler sıkıntı olabilir.
Serinin en çok övülen oyunlardan olan 2.oyun ile başlıyorum.

Evet Ezio 3lemesi haricindeki diger hikayeler birbirinden bagimsiz fakat arkaplandaki abstergo hikayesi ufakta olsa baglantili ben ilk oyundan başladım şu an AC: Rogue oyununu oynamaktayım bana gore oyunlarin çıkış sırasına göre oyna ama tabii senin bileceğin iş

Bence 4'den başla diğerlerinin hikayesini oku ilk 2 oyun günümüz şartlarında oynanacak gibi değil Remake - Remastered çıkarsa oynarsın. Benim için önemli olan hikaye, oynanış ve grafiklere çok takılmam diyorsan sırasıyla oyna.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı