T TBae Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar selam AC Odyssey indirdim lakin bir türlü oynayamıyorum. Daha önce Valhalla indirmiştim onu da Ubisoft'u sil yükle yaparak oynayabiliyordum ama Odyssey'de yemedi, acaba kalıcı bir çözümü olan varsa söyleyebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2024
Arkadaşlar selam AC Odyssey indirdim lakin bir türlü oynayamıyorum. Daha önce Valhalla indirmiştim onu da Ubisoft'u sil yükle yaparak oynayabiliyordum ama Odyssey'de yemedi, acaba kalıcı bir çözümü olan varsa söyleyebilir mi?
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 18 Mayıs 2024 #2 Bu genelde güvenli internetten oluyordu, öyle bir şey açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS T TBae Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #3 Hoaxer dedi: Bu genelde güvenli internetten oluyordu, öyle bir şey açık mı? Genişletmek için tıkla... Kapalı güvenli internet ama hala aynı hata devam ediyor. Son düzenleme: 19 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Hoaxer dedi: Bu genelde güvenli internetten oluyordu, öyle bir şey açık mı? Genişletmek için tıkla... Kapalı güvenli internet ama hala aynı hata devam ediyor.