C culsuzbatman Kilopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Mart 2020 #1 Arkadaşlar Assasin's Creed Odyssey Steam'de indirime girmiş. Standart sürümü 88 TL, gold sürümü ise 148 TL. Sizce fiyat farkına değer mi yoksa direk standart sürümü mü almalıyım ?
Arkadaşlar Assasin's Creed Odyssey Steam'de indirime girmiş. Standart sürümü 88 TL, gold sürümü ise 148 TL. Sizce fiyat farkına değer mi yoksa direk standart sürümü mü almalıyım ?
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 16 Mart 2020 #2 Bence Gold için değer. Ama standart alıp, yanına bir tane daha assasins Creed oyunu alabilirsin.
Ponçik Talon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 9 16 Mart 2020 #3 Gold alabiliyorsan gold al bence. Yanında gelen 2 tane DLC paketi var. Daha henüz oynamadım ama çoğu kişi beğenmiş o paketleri.
Gold alabiliyorsan gold al bence. Yanında gelen 2 tane DLC paketi var. Daha henüz oynamadım ama çoğu kişi beğenmiş o paketleri.
hewalyum Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 218 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #4 culsuzbatman dedi: Arkadaşlar assasin's Creed Odyssey Steam'de indirime girmiş. Standart sürümü 88 TL, Gold sürümü ise 148 TL. Sizce fiyat farkına değer mi yoksa direkt standart sürümü mü almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben oyunlarda genelde en üst paketi alıyorum. Ac için ise season Pass var Gold al DLC'ler güzel.
culsuzbatman dedi: Arkadaşlar assasin's Creed Odyssey Steam'de indirime girmiş. Standart sürümü 88 TL, Gold sürümü ise 148 TL. Sizce fiyat farkına değer mi yoksa direkt standart sürümü mü almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben oyunlarda genelde en üst paketi alıyorum. Ac için ise season Pass var Gold al DLC'ler güzel.
C culsuzbatman Kilopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Mart 2020 #5 Teşekkürler arkadaşlar sanırım gold alacağım.