Furkan1422 Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 49 21 Haziran 2020 #1 Assasin's Creed almayı planlıyorum. Odyssey mi iyi yoksa Origins mi karar veremedim. İki oyunu da oynamış arkadaşlar hangisini önerir?
Assasin's Creed almayı planlıyorum. Odyssey mi iyi yoksa Origins mi karar veremedim. İki oyunu da oynamış arkadaşlar hangisini önerir?
Y yedwave Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 591 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #2 Odyssey oyun ise Origins demosudur öyle diyeyim. Lakin ikisinin de atmosferi çok başkadır. Antik Mısır'a ilginiz varsa Origins oynayın derim.
Odyssey oyun ise Origins demosudur öyle diyeyim. Lakin ikisinin de atmosferi çok başkadır. Antik Mısır'a ilginiz varsa Origins oynayın derim.
meftun_1 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 210 22 Haziran 2020 #3 Bence 2'sini de alma. Ezio Collection'ı al ve oyna çok beğeneceğine eminim. Ayrıca oyunu da az çok kavramış olursun, ardından Odyssey ve Origins'i oynamaya başlamanı tavsiye ederim. Ama istemezsen Odyssey daha iyi denilebilir.
Bence 2'sini de alma. Ezio Collection'ı al ve oyna çok beğeneceğine eminim. Ayrıca oyunu da az çok kavramış olursun, ardından Odyssey ve Origins'i oynamaya başlamanı tavsiye ederim. Ama istemezsen Odyssey daha iyi denilebilir.
MustafaDemir Kilopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 811 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522360033 22 Haziran 2020 #4 Özet geçecek olursam benim için Origins'te olan monotonluk Odyssey oyununda yok.