aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 20 Temmuz 2020 #1 Grafikleri ultraya alıyorum sonra oyunu tekrar başlatıyorum very low'a geri dönüyor ayarlar kaydolmuyor yani. Neden olduğunu bilen var mı? Not: Geforce Now üzerinden oynuyorum.
Grafikleri ultraya alıyorum sonra oyunu tekrar başlatıyorum very low'a geri dönüyor ayarlar kaydolmuyor yani. Neden olduğunu bilen var mı? Not: Geforce Now üzerinden oynuyorum.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 20 Temmuz 2020 #2 GeForce Now sisteminde kişisel verileri tutmuyor olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam, ücretli üyelik alanlar için sadece bu ayarları tutuyor olabilir. Artı 0 Eksi
GeForce Now sisteminde kişisel verileri tutmuyor olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam, ücretli üyelik alanlar için sadece bu ayarları tutuyor olabilir.
KS KS aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 20 Temmuz 2020 #3 26318 dedi: GeForce Now sisteminde kişisel verileri tutmuyor olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam, ücretli üyelik alanlar için sadece bu ayarları tutuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım yükseltmenin bir yolu yok mu yani? Son düzenleme: 20 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
26318 dedi: GeForce Now sisteminde kişisel verileri tutmuyor olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam, ücretli üyelik alanlar için sadece bu ayarları tutuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım yükseltmenin bir yolu yok mu yani?