Heko Centipat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 10 13 Şubat 2020 #1 AC Rogue'de 2. defa save dosyalarım silindi. İlkinde benden kaynakli bir problem sanmıştım lakin 2. kez oldu, çözüm bilen var mı?
AC Rogue'de 2. defa save dosyalarım silindi. İlkinde benden kaynakli bir problem sanmıştım lakin 2. kez oldu, çözüm bilen var mı?
ggwp9191 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 577 Çözümler 5 Yer İstanbul/Maltepe 13 Şubat 2020 #2 Heko dedi: AC Rogue'de 2. defa save dosyalarım silindi. İlkinde benden kaynakli bir problem sanmıştım lakin 2. kez oldu, çözüm bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında Deep freeze tarzı uygulama yüklümü yani yeniden başlayınca dosyaları sıfırlayan ve yüklenen herşeyi silen ayarları sıfırlayan ? Artı 0 Eksi
Heko dedi: AC Rogue'de 2. defa save dosyalarım silindi. İlkinde benden kaynakli bir problem sanmıştım lakin 2. kez oldu, çözüm bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında Deep freeze tarzı uygulama yüklümü yani yeniden başlayınca dosyaları sıfırlayan ve yüklenen herşeyi silen ayarları sıfırlayan ?
KS KS Heko Centipat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 10 14 Şubat 2020 #3 ggwp9191 dedi: Bilgisayarında Deep freeze tarzı uygulama yüklümü yani yeniden başlayınca dosyaları sıfırlayan ve yüklenen herşeyi silen ayarları sıfırlayan ? Genişletmek için tıkla... hayır yüklü değil bilgisayarı kapatıp açmakla ilgisi yok rastgele bir şekilde siliniyor Artı 0 Eksi
ggwp9191 dedi: Bilgisayarında Deep freeze tarzı uygulama yüklümü yani yeniden başlayınca dosyaları sıfırlayan ve yüklenen herşeyi silen ayarları sıfırlayan ? Genişletmek için tıkla... hayır yüklü değil bilgisayarı kapatıp açmakla ilgisi yok rastgele bir şekilde siliniyor
ggwp9191 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 577 Çözümler 5 Yer İstanbul/Maltepe 15 Şubat 2020 #4 Heko dedi: hayır yüklü değil bilgisayarı kapatıp açmakla ilgisi yok rastgele bir şekilde siliniyor Genişletmek için tıkla... Oyun orjinalmi? Artı 0 Eksi
Heko dedi: hayır yüklü değil bilgisayarı kapatıp açmakla ilgisi yok rastgele bir şekilde siliniyor Genişletmek için tıkla... Oyun orjinalmi?
Adem Güral Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 88 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #5 Aynısı bendede oluyor ac syndicate oyun orjinal. Artı 0 Eksi