A AtaEge Asiltürk Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 7 19 Mayıs 2019 #1 Yanlışlıkla Franciade görevine girdim ancak seviyem düşük ve uğraşmak istemiyorum. Ne yaptıysam iptal edemedim bu görevi, nasıl iptal edebileceğimi bilen var mı?
Yanlışlıkla Franciade görevine girdim ancak seviyem düşük ve uğraşmak istemiyorum. Ne yaptıysam iptal edemedim bu görevi, nasıl iptal edebileceğimi bilen var mı?
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 19 Mayıs 2019 #2 "Go to the pause menu, and you can scroll down to "quit mission" " Esc tuşuna basıp "quit mission" adlı seçeneği seçmelisiniz. Artı 0 Eksi
"Go to the pause menu, and you can scroll down to "quit mission" " Esc tuşuna basıp "quit mission" adlı seçeneği seçmelisiniz.
KS KS A AtaEge Asiltürk Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 7 19 Mayıs 2019 #3 LayThese dedi: "Go to the pause menu, and you can scroll down to "quit mission" " Esc tuşuna basıp "quit mission" adlı seçeneği seçmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir bölüm yok . Artı 0 Eksi
LayThese dedi: "Go to the pause menu, and you can scroll down to "quit mission" " Esc tuşuna basıp "quit mission" adlı seçeneği seçmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir bölüm yok .
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 19 Mayıs 2019 #4 Anıyı baştan başlat seçeneğini denediniz mi ? Son kayıt noktasından başlat seçeneğini denediniz mi ? Artı 0 Eksi
KS KS A AtaEge Asiltürk Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 7 19 Mayıs 2019 #5 LayThese dedi: Anıyı baştan başlat seçeneğini denediniz mi ? Son kayıt noktasından başlat seçeneğini denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Evet, ikisinide denedim. Artı 0 Eksi
LayThese dedi: Anıyı baştan başlat seçeneğini denediniz mi ? Son kayıt noktasından başlat seçeneğini denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Evet, ikisinide denedim.