Assasin's Creed Unity korsan olursa FPS düşüşü devam eder mi?

EnesTemiz33

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Assasin' Creed Unity hakkında birçok haber var. En iyi sistemde bile kasıyor. Ne olursa olsun FPS düşüşleri yaşanıyor vb.
geçtiğimiz günlerde Assasin's Creed Unity'i ücretli olarak indirdim. Gerçekten kasıyordu.(6 GB RAM i5 2400 CPU Sapphire Radeon HD 6510 series 1 gb)

Sonra aklıma bir fikir geldi. Eğer oyunu korsan indirirsemde aynı sorunla karşılaşıcak mıydım?
Hemen oyunu korsandan indirmeye başladım ve kurdum. En düşük ayarlarda 30-40 FPS alıyorum, hatta bazen 50'lere çıktığı oluyor.
Sizlerin bu konu hakkında fikirlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AC Unity çıkalı 6 yıl oldu. Nasıl bir çok haber var ?

Korsan orijinal karşılaştırmasında daha yüksek FPS alma olayını DRM koruması konusuyla değerlendiriyorlar fakat çok uçuk farklar ortaya koyacağını düşünmüyorum. Muhtemelen korsan olarak indirdiğiniz sürümün patch'i daha optimizeydi sizin sisteminize göre. Zira eski de bir sisteminiz var, oyun güncel sistemlerde bile FPS drop gibi sorunlara sahipken sizin sisteminizde düşük FPS vermesi normal.

Korsan oyunlarda korsan koruması kırıldığından koruma doğru düzgün çalışmayıp performansı düşürebilir, bu bir varsayım ama Mass Effect Andromeda Denuvo kullanıyor mu bilmiyorum bir videoda Denuvo ile Crack koruması olmayan halinde benchmark testlerinde Denuvo'nun ortalama 20 maksimum 30'lar da FPS düşüşü yaşattığı ortaya çıktı, ben yapımcı olsaydım Forza Horizon 4 gibi UWP (Microsoft Store) koruması koyardım, hem basit hem de hiç FPS ve performans düşüşü yaşatmıyor ya da hiç koymazdım, parası olmayanlarda oynasın diye.

Korsan alma o oyunu ben denemiştim tabii artık orijinal alıyorum ama şöyle bir şey var ki bu oyunu bir yere kadar oynarsın bitiremezsin zorunlu Online var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…