afterx Kilopat Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 37 12 Kasım 2016 #1 Merhaba, İyi Forumlar. Arkadaşlar AC Unity oyununu Windows 10'da iyi bir performansla oynayabiliyorum. Ancak diğer 7 ve 8.1 işletim sistemlerinde iyi bir performans alamıyorum. Aşırı düşük FPS'de çalışıyor. Sizce bu neden kaynaklanabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2016
Merhaba, İyi Forumlar. Arkadaşlar AC Unity oyununu Windows 10'da iyi bir performansla oynayabiliyorum. Ancak diğer 7 ve 8.1 işletim sistemlerinde iyi bir performans alamıyorum. Aşırı düşük FPS'de çalışıyor. Sizce bu neden kaynaklanabilir?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.000 Makaleler 60 Çözümler 840 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2016 #2 Sistem özelliklerini belirt. Zaten Windows 10 kullansan oyunlarda daha iyi bir performans alman muhtemel.
Sistem özelliklerini belirt. Zaten Windows 10 kullansan oyunlarda daha iyi bir performans alman muhtemel.