S Sherlock Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Assasıns creedin hayranıyım. Oyunun senaryoları, karakterleri çok etkileyici geldi. Acaba bir filmi veya dizisi var mı, varsa izlemeye değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2015
Merhaba arkadaşlar. Assasıns creedin hayranıyım. Oyunun senaryoları, karakterleri çok etkileyici geldi. Acaba bir filmi veya dizisi var mı, varsa izlemeye değer mi?
Murat atmaca Hectopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #2 Bu yıl bir sinema filmi çekilecek
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 24 Ocak 2015 #3 Assassin's Creed: Lineage var bir ona bak istersen ve ayrıca 2016 yılında çıkacak olan filmi var.
S Sherlock Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #4 Siz Linageyi izlediniz mi ? Yani dizi ve filmleri çok izliyorum. Bunuda guzelse izleyeceğim.
XanTier Hectopat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #5 Lineage Ezio'nun babası Giovanni Auditore'nin hikayesini anlatıyor. Ahım şahım değil de izlenir yani.
Lineage Ezio'nun babası Giovanni Auditore'nin hikayesini anlatıyor. Ahım şahım değil de izlenir yani.
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2015 #6 Film yapım aşamasında ama sürekli erteleniyor, kısmet ne zamana ise artık ))
Ahmet Altunova Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 263 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #7 Assasıns filmi yokta ona benzer film var Pers prensi zamanın kumları filmi var izlemediyseniz bu filmi kesin izle dostum Pers Prensi: Zamanın Kumları FİLMİ | Technopat Sosyal
Assasıns filmi yokta ona benzer film var Pers prensi zamanın kumları filmi var izlemediyseniz bu filmi kesin izle dostum Pers Prensi: Zamanın Kumları FİLMİ | Technopat Sosyal
S Sherlock Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #8 Zaman bulursam pers Prensini izlerim. Keşke şu assasıns creed 3 u diziye uyarlasalar. Hikayesi çok iyi.
Zaman bulursam pers Prensini izlerim. Keşke şu assasıns creed 3 u diziye uyarlasalar. Hikayesi çok iyi.
haci Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 143 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #9 Assassin's Creed: Lineage var ama izlemeye değmez benim fikrimce.
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2015 #10 Arkadaşlara katılıyorum: Lineage bence de izlenecek bir yapım değildi açıkçası. Zaman öldürmek istiyorsan tercih edebilirsin ama.
Arkadaşlara katılıyorum: Lineage bence de izlenecek bir yapım değildi açıkçası. Zaman öldürmek istiyorsan tercih edebilirsin ama.