sfasdasg Hectopat Katılım 20 Ağustos 2016 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2016 #1 Arkadaşlar orijinal aldığım Assasins's Creed 3 oyununa bir türlü türkçe yama kuramıyorum. 2 defa denedim hata aldım. Oyun açılmıyordu. Oyun dosyalarını doğrulamak zorunda kalıyorum. Çözümü yok mu ? Eğer türkçe yama yapamazsam oyunu iade edeceğim.
Arkadaşlar orijinal aldığım Assasins's Creed 3 oyununa bir türlü türkçe yama kuramıyorum. 2 defa denedim hata aldım. Oyun açılmıyordu. Oyun dosyalarını doğrulamak zorunda kalıyorum. Çözümü yok mu ? Eğer türkçe yama yapamazsam oyunu iade edeceğim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Eylül 2016 #2 Oyunu nereden aldınız ? Hangi yamayı kuruyorsunuz ? Kurarken ne hatası alıyorsunuz ? Büyük ihtimalle indirdiğiniz yama oyunun eski sürümüne göre yapılmıştır. Satın aldığınız sürümle uyumlu bir yama araştırın. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2016
Oyunu nereden aldınız ? Hangi yamayı kuruyorsunuz ? Kurarken ne hatası alıyorsunuz ? Büyük ihtimalle indirdiğiniz yama oyunun eski sürümüne göre yapılmıştır. Satın aldığınız sürümle uyumlu bir yama araştırın.