by_hectorr Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 Merhaba arkadaşlar Assassin Creed Mirage oyununda sol üstte bazı sistem bilgileri vs altta değişik yazılar var bunları nasıl kaldırım? Ekte bırakıyorum sorunu. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-03-04 195614.png 4,3 MB · Görüntüleme: 76
Merhaba arkadaşlar Assassin Creed Mirage oyununda sol üstte bazı sistem bilgileri vs altta değişik yazılar var bunları nasıl kaldırım? Ekte bırakıyorum sorunu.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.083 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #2 Alt + R dener misin?
by_hectorr Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #3 Yutka46 dedi: Alt + R dener misin? Genişletmek için tıkla... hocam denedim de o nvidia app ile ilgili fps açıp kapatma tuşu bir işe yaramadı biraz tuhaf olacak ama P tuşuna bi kaç kere basarak açıp kapanıyormuş tüm tuşları denerken fark ettim şimdi düzeldi gitti yazılar
Yutka46 dedi: Alt + R dener misin? Genişletmek için tıkla... hocam denedim de o nvidia app ile ilgili fps açıp kapatma tuşu bir işe yaramadı biraz tuhaf olacak ama P tuşuna bi kaç kere basarak açıp kapanıyormuş tüm tuşları denerken fark ettim şimdi düzeldi gitti yazılar