M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Merhaba, AC Odyssey oynuyorum ve birkaç ürün almak istiyorum ama helix kredisi lazım, Cheat Engine ile yaparsam Ubisoft hesabım banlanır mı?
Merhaba, AC Odyssey oynuyorum ve birkaç ürün almak istiyorum ama helix kredisi lazım, Cheat Engine ile yaparsam Ubisoft hesabım banlanır mı?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 28 Kasım 2023 #2 Single Player sorun olmaz. Oyun içi paradan bahsediyorsanız.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 28 Kasım 2023 #3 M3HM3TY dedi: Merhaba, AC Odyssey oynuyorum ve birkaç ürün almak istiyorum ama helix kredisi lazım, Cheat Engine ile yaparsam Ubisoft hesabım banlanır mı? Genişletmek için tıkla... Yani hocam bilmiyorum ama mantıken oyun içi para değil ve bildiğmiz ubisoft parası. Öyle bir hilede olmaz gibi olursada ban yiyebilirsiniz. Single Player sorun da olmayabilir.
M3HM3TY dedi: Merhaba, AC Odyssey oynuyorum ve birkaç ürün almak istiyorum ama helix kredisi lazım, Cheat Engine ile yaparsam Ubisoft hesabım banlanır mı? Genişletmek için tıkla... Yani hocam bilmiyorum ama mantıken oyun içi para değil ve bildiğmiz ubisoft parası. Öyle bir hilede olmaz gibi olursada ban yiyebilirsiniz. Single Player sorun da olmayabilir.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #4 SyLaS61 dedi: Yani hocam bilmiyorum ama mantıken oyun içi para değil ve bildiğmiz Ubisoft parası. Öyle bir hilede olmaz gibi olursa da ban yiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Valhalla'da benzer bir hile varmış ve yapanlar olmuş, aynı şey Odyssey içinde vardır. 562410 dedi: Single Player sorun olmaz. Oyun içi paradan bahsediyorsanız. Genişletmek için tıkla... Ubisoft tarafında Online olarak Crew2 oynuyorum ama, sıkıntı çıkmaz değil mi?
SyLaS61 dedi: Yani hocam bilmiyorum ama mantıken oyun içi para değil ve bildiğmiz Ubisoft parası. Öyle bir hilede olmaz gibi olursa da ban yiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Valhalla'da benzer bir hile varmış ve yapanlar olmuş, aynı şey Odyssey içinde vardır. 562410 dedi: Single Player sorun olmaz. Oyun içi paradan bahsediyorsanız. Genişletmek için tıkla... Ubisoft tarafında Online olarak Crew2 oynuyorum ama, sıkıntı çıkmaz değil mi?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 28 Kasım 2023 #5 M3HM3TY dedi: Valhalla'da benzer bir hile varmış ve yapanlar olmuş, aynı şey Odyssey içinde vardır. Ubisoft tarafında Online olarak Crew2 oynuyorum ama, sıkıntı çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmaz.
M3HM3TY dedi: Valhalla'da benzer bir hile varmış ve yapanlar olmuş, aynı şey Odyssey içinde vardır. Ubisoft tarafında Online olarak Crew2 oynuyorum ama, sıkıntı çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmaz.
Çiğköfthe Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #6 Single Player sıkıntı yaratmaz hocam. Bir de yaratmak CC Allah(allah) efendimize mahsustur.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #7 Çiğköfthe dedi: Single Player sıkıntı yaratmaz hocam. Bir de yaratmak CC Allah(Allah) efendimize mahsustur. Genişletmek için tıkla... CC demedim ama olsun. Eminsiniz değil mi? Oyun almak zorlaşmışken hesabımı kaybetmek istemem.
Çiğköfthe dedi: Single Player sıkıntı yaratmaz hocam. Bir de yaratmak CC Allah(Allah) efendimize mahsustur. Genişletmek için tıkla... CC demedim ama olsun. Eminsiniz değil mi? Oyun almak zorlaşmışken hesabımı kaybetmek istemem.
TuncayKrblt Kilopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 123 24 Şubat 2024 #8 Siz yaptınız mı? Yaptıysanız ban yediniz mi hocam?