Assassin Creed oyun tavsiyesi

Kagan963

Hectopat
Assassin Creed oyunlarını daha önce hiç oynamadım. Oyun tavsiyesi istiyorum sizden. Asassin Creed 1 ve 2 oyunları çok eski olduğu için onları direkt oynamak istemiyorum grafikleri gerçekten kötü. Onları oynamayıp grafikleri nispeten güzel olanları oynamak istemiyorum. Önceki oyunları oynamazsam çok bir şey kaybeder miyim acaba? Assassin Creed Black Flag oyununu kesinlikle alacağım onu kesinleştirdim. O oyunu herkes beğeniyor korsan oyunu olarak.

Assassin Creed oyunlarını daha önce hiç oynamadım. Oyun tavsiyesi istiyorum sizden. Asassin Creed 1 ve 2 oyunları çok eski olduğu için onları direkt oynamak istemiyorum grafikleri gerçekten kötü. Onları oynamayıp grafikleri nispeten güzel olanları oynamak istemiyorum. Önceki oyunları oynamazsam çok bir şey kaybeder miyim acaba? Assassin Creed Black Flag oyununu kesinlikle alacağım onu kesinleştirdim. O oyunu herkes beğeniyor korsan oyunu olarak.
Assassin's Creed serisine başlamak istiyorsan her ne kadar eski gelse de Ezio üçlemesini oynamak zorundasın (bence). O yüzden 2- Brootherhood- Revolations şeklinde git. Sonra beğenirsen 3'ü oynama direkt 4'ü oyna. Sonra diğerlerini de pek oynamana gerek yok. Çok canın isterse Valhalla oyna.

Mirage Bence alma para israfı. AC Odyssey kesinlikle öneririm aldığına değecek bir oyun. DLC leri ile al ama. AC Origins mısırda geçen odyssey in bir diğer versiyonu. Ama origins i ben sevememiştim hikayeleri çok ağır ve sıkıcı gelmişti. Ama seveni çok onu da söyleyebilirim. Vallhalla ise viking temasını seviyorsan kesin al. Oynanışı mükemmel değil yapay zekası da bence kötü ama hikayesi için oynanır sarıyor.

Odyssey ve Valhalla hiç fena değiller. Özellikle temaları hoşuna gidiyorsa kesinlikle şans vermelisin.

Assassin's Creed 2:
Ezio'nun ilk oyunu
Assassin's Creed Brotherhood:
Ezio'nun ikinci oyunu
Assassin's Creed Revelations:
Ezio'nun son oyunu + İstanbul
Assassin's Creed Black Flag:
Korsan olmak güzel
Assassin's Creed Unity:
Parkur mekanikleri
Assassin's Creed Origins:
Antik Mısır, seriye yeni soluk getirmek
Assassin's Creed Valhalla:
Viking teması, geniş açık dünya ve dizi gibi ilerleyen kısımlar.

Eğer eski oyunlarını oynamak istemiyorsan hikayesini öğren 3.oyunu oyna sonra Black Flag ardından rouge oyna unityide öneririm bundan sonra hikayedeki bağlantısı kopuyor ama ben şunu söylemeliyimki hepsini oynadığım halde hikayeyi tam olarak ögrenememiştim üstüne video izlemiştim. Hikayelerini emir özdemirden izleyebilirsin ya talha aynacı soyismini yanlış yazmış olabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı