Assassin Creed oyun tavsiyesi

2 yi eski deyip yabana atmamak mı lazım? Ya anlıyorum çocukluğunuzda oynayıp o oyunla duygusal bağ kuruyorsunuz fakat günümüz için bakıldığında eski ve yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Objektif olamıyorsunuz.

Aynı şeyi far cry 3 için de diyenler var. 3 en iyisi şöyle böyle. Onu oynayın, diğerlerini oynamayın falan. Ya ben far cry a 5 ile başladım bi 3 ü de deneyim dedim. 30 dk ya oldu ya olmadı cidden oyun oynatmıyor kendini. Milletin dediğine güvenmeyeceksin ben bunu anladım. Sizin için zamanında efsane olan oyunlar şuan için efsane olmuyor arkadaşlar. Artık sizden fikir istemiyorum kendim karar vercem ama olur da yazan olursa çocukluğunu, duygularını falan karıştırmadan tavsiye versin.

Son düzenleme:

Ben AC 2'yi 2 sene öncesinde oynayıp bitirmiş biriyim AC serisine karşı bir ön yargım vardı. Grafikleri iyi olmasa da ben oynarken gerçekten de keyif aldım ben bunu nostaljik olarak söylemiyorum. Bence şans vermelisin oyuna AC2'yi oynayıp bitirirsen Brotherhood çok daha eğlenceli gelecektir sana eminim buna. Diğer AC oyunlarının hikayesi Ezio'nün yanına yaklaşamaz. Sen yine de grafikleri iyi olan oyun istersen. Black Flag, RPG tarzı oyunlari seviyorsan eğer Odyssey ve Valhalla öneririm.

Hocam insanların size hangi kafada önerdiğini siz kontrol edemezsiniz kaldı ki kimse edemez. Oyunun çıkış tarihi belli zaten, oynamadan önce zaten illaki oyuna önceden YouTube'dan öyle ya da böyle kısaca bakacaksınız. Oradan hareketle grafikler ve oynanış olarak kabataslak bir fikir edinebilirsiniz. Ama oynarken hikayenin yaşattığı hissiyatları, atmosferi, oynanıştaki çeşitliliklerin yeterli olup olmadığını sadece oyunu oynayanlardan öğrenebilirsiniz. Zaten (Ezio üçlemesi adına konuşuyorum.) öneren kişiler genel olarak eski olduğunu ancak atmosfer, hikaye ve müziklerin sizi oyuna bağlayan ana unsur olduğun söyleyecektir. Bundan sonrasında kararını vermek zaten size bağlı olacak. Önceden olduğu gibi.

İlk önce 1,2, brotherhood ve revelations oynamanız tavsiye ederim (aktarır ve ezio üçlemesi) ben ilk başta syndicate oynadım ve oyunu sadece oynamak için oynadım amacı falan hiçbirşey anlamadım ve diğer oyunlarda altair ve ezio'ya çok gönderme var. Tam oyun deneyimi için dediklerimi sırayla oynamanı öneririm ve eğer desmond hikayesinin devamını görmek istiyorsan assassin's creed 3 ü alman lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…