Assassin Creed Valhalla 107 TL'ye alınır mı?

511840

Decapat
Oyunu alsam da hemen şu an başlamayacağım yaza oynamayı düşünüyorum ama şu anki indirimli fiyatına almaya değer mi? Epic Games ile yaz indirimiyle çok daha ucuza alabilir miyim? Şu an Ubisoft'un yaptığı indirimler ile 107 TL.

Bence alınmaz. Origins'ten itibaren son 3 oyunu oynadım aralarında tek bitiremeden bıraktığım ne yazık ki Valhalla. Zorlayarak 40 saate yakın oynadım fakat nafile. Sebebi ise hikayenin çok sıkıcı olması, item ve loot un çok sığ olması ve çok fazla sıkıcı görevin olması. (tamamen kişisel görüşüm belki de seversin.) Geçen hafta Ubisoft'ta hafta sonu için Free idi keşke deneseydin.

Alınır. İyi bilgisayar alırsam alacağım ilk oyunlardan

Özel AC üçleme dışında en iyi Ubisoft oyunu Odyssey'dir. Epic'de kuponla 20TL gibi komik bir fiyata alınabiliyor ve Valhalla'dan daha güzel daha üstün bir oyundur. Valhalla'yı pek sevemedim ben oyun içinde sayamacağım kadar saçma şey var. Bana sorarsan şahsi fikrim de 40-50TL hak eden bir oyundur Valhalla.

Alınmaz.

Eğer diğer AC serisini oynamadıysan (Origin, Odyssey) alınır. Oynadıysan almana gerek yok, hikayesi farklı olan tipik aynı Ubisoft oyunu. Yalnız diğer serilerine göre daha başarılı. Yan görevleri tekrar etmiyor en azından.

Yaza daha çok indirim olacağını düşünüyorum. Hemen oynamayacaksan almana gerek yok. Epic zaten her zaman indirim imkanları sunuyor. Daha ucuza gelebilir. Ubisoft oyunları belli bir zaman sonra bayağı indirimlere giriyor. Çünkü artık fabrikasyon oyunlara döndüler. Esprileri kalmadı.

Özel AC üçleme hangileri oluyor? Odysseyi satın aldım birkaç güne ona başlayacam.

Oyun güzel, ara sıra tekrara düşse de kaliteli oyun. Ama Epic'in 130/200 kuponu ile Gold versiyonu 90 lira civarına düşüyordu. Aceleniz yoksa yine kupon beklemenizde fayda var.

Alınır güzel oyun. Ancak 107 TL'yi hak eder mi tartışılır 75 TL'ye almıştım ben 200 TL'lik kuponu tekrar verirse alınır ancak benim gibi a.c fanıysan 100 TL vermeye değer. A.C serisine Valhalla ile başlamanı önermem ama çok güzel oyun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…