Çözüldü Assassin Creed Valhalla açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

moonnower

Centipat
Hepinize merhaba, ben Steam üzerinden Assassin Creed Valhalla satın aldım ve oyuna girdim ama oyun açılmak yerine Ubisoft Connect uygulamasına attı ama ben oyunu Steam üzerinden satın aldım. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Hesap oluşturman lazım ,zaten gta5 oynadiysan aynı mantık rockstar gibi.

Kayıt olunca Steam hesabinla ubisoft hesabın bağlanır ,ücretsiz şekilde oynayabilirsin ekstra para vermeyeceksin.
Hesap oluşturman lazım ,zaten gta5 oynadiysan aynı mantık rockstar gibi.

Kayıt olunca Steam hesabinla ubisoft hesabın bağlanır ,ücretsiz şekilde oynayabilirsin ekstra para vermeyeceksin.

Çözüm
Şifre listemde duruyor
Zaten Ubisoft Connect hesabım var sadece çözümü böyle olacağını bilmiyordum.
Assassin's Creed 1 ve öncesindeki oyunlar hariç tüm Ubisoft oyunları için bir Ubisoft Connect hesabına ihtiyacınız var. Oyunu Steam'den alıp açtıktan sonra oyun Ubisoft hesabınıza bağlanıyor ve oyunu oynadığınız süre boyunca hem Steam hem de Ubisoft hesabınız açık olmak zorunda. Şunu da unutmayın eğer olur da Ubisoft hesabınızı silerseniz Steam hesabınızdaki AC Valhalla'ya kalıcı olarak erişiminizi kaybedersiniz. Çünkü oyunu hesaba bağlama olayı tek seferlik oluyor ve oyunun bağlandığı Ubisoft hesabı kapanınca oyun da gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı