Hepinize merhaba, ben Steam üzerinden Assassin Creed Valhalla satın aldım ve oyuna girdim ama oyun açılmak yerine Ubisoft Connect uygulamasına attı ama ben oyunu Steam üzerinden satın aldım. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu bir sorun değil dostum,firmanın isteyişi üzerine platform yapıyorlar,ayrıca Steam hesabını bağlarsan birdaha cikartamazsin ubisoft şifreni çok iyi hatırla .
Bu bir sorun değil dostum, firmanın isteyişi üzerine platform yapıyorlar, ayrıca Steam hesabını bağlarsan bir daha cikartamazsin Ubisoft şifreni çok iyi hatırla.
Assassin's Creed 1 ve öncesindeki oyunlar hariç tüm Ubisoft oyunları için bir Ubisoft Connect hesabına ihtiyacınız var. Oyunu Steam'den alıp açtıktan sonra oyun Ubisoft hesabınıza bağlanıyor ve oyunu oynadığınız süre boyunca hem Steam hem de Ubisoft hesabınız açık olmak zorunda. Şunu da unutmayın eğer olur da Ubisoft hesabınızı silerseniz Steam hesabınızdaki AC Valhalla'ya kalıcı olarak erişiminizi kaybedersiniz. Çünkü oyunu hesaba bağlama olayı tek seferlik oluyor ve oyunun bağlandığı Ubisoft hesabı kapanınca oyun da gidiyor.