darkblue89 Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Oyunda birkaç dakikada bir ekran donuyor. Epic Games'ten de kurdum, Ubisof Connectten de kurdum donma sorunu düzelmedi. Oyun ayarlarını en düşük ya da en yüksek yapmak da donmaya herhangi bir etki yapmıyor. Bilgisi olan var mıdır nasıl çözebilirim?
Oyunda birkaç dakikada bir ekran donuyor. Epic Games'ten de kurdum, Ubisof Connectten de kurdum donma sorunu düzelmedi. Oyun ayarlarını en düşük ya da en yüksek yapmak da donmaya herhangi bir etki yapmıyor. Bilgisi olan var mıdır nasıl çözebilirim?
FurBar7 Centipat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 40 26 Aralık 2024 #11 Arcuray_55 dedi: İnterneti kapatıp oyna. Sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Çok alakasız gelmişti ama harbiden işe yaradı. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Arcuray_55 dedi: İnterneti kapatıp oyna. Sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Çok alakasız gelmişti ama harbiden işe yaradı. Teşekkürler.
Arcuray_55 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 48 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #12 FurBar7 dedi: Çok alakasız gelmişti ama harbiden işe yaradı. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi oyunlar. Artı 0 Eksi
FurBar7 dedi: Çok alakasız gelmişti ama harbiden işe yaradı. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi oyunlar.
TncyKrmn Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 274 Çözümler 2 23 Ağustos 2025 #13 Belki sorun yaşayıp çözüm arayanlar olabilir. Aslında… oyun, Ubisoft'a göre kapalı olan bir sunucuya bağlanmaya çalışıyor. Cevap alamadığı için donuyor. Benim için işe yarayan şey, C:\Windows\System32\drivers\etc klasöründeki "hosts" dosyasına şu girişi eklemek oldu: 203.132.26.155 127.0.0.1 Artık oyunu oynamak için internetimi kapatmak zorunda değilim. Umarım yardımcı olur. Artı 0 Eksi
Belki sorun yaşayıp çözüm arayanlar olabilir. Aslında… oyun, Ubisoft'a göre kapalı olan bir sunucuya bağlanmaya çalışıyor. Cevap alamadığı için donuyor. Benim için işe yarayan şey, C:\Windows\System32\drivers\etc klasöründeki "hosts" dosyasına şu girişi eklemek oldu: 203.132.26.155 127.0.0.1 Artık oyunu oynamak için internetimi kapatmak zorunda değilim. Umarım yardımcı olur.