KremJanti Kilopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 248 8 Ağustos 2021 #1 Başlıkta da olduğu gibi, ben ikinci oyunu tam bitirmedim, yarısına kadar falan oynadım. Brotherhood'a geçsem hikayede eksik parçalar olur mu?
Başlıkta da olduğu gibi, ben ikinci oyunu tam bitirmedim, yarısına kadar falan oynadım. Brotherhood'a geçsem hikayede eksik parçalar olur mu?
E Epicfeno Kilopat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 857 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #2 Brotherhood oyunu 2'nin bittiği yerden başladığı için kaybın olur. Bu arada 2. oyun çoğu kişi tarafından en iyi Assasin oyunu olarak gösterilir.
Brotherhood oyunu 2'nin bittiği yerden başladığı için kaybın olur. Bu arada 2. oyun çoğu kişi tarafından en iyi Assasin oyunu olarak gösterilir.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.186 Çözümler 10 8 Ağustos 2021 #3 KremJanti dedi: Başlıkta da olduğu gibi, ben ikinci oyunu tam bitirmedim, yarısına kadar falan oynadım. Brotherhood'a geçsem hikayede eksik parçalar olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur Brotherhood direk 2'nin bittiği mekanda başlıyor sanki 2 ile tam oyunmuş gibi.
KremJanti dedi: Başlıkta da olduğu gibi, ben ikinci oyunu tam bitirmedim, yarısına kadar falan oynadım. Brotherhood'a geçsem hikayede eksik parçalar olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur Brotherhood direk 2'nin bittiği mekanda başlıyor sanki 2 ile tam oyunmuş gibi.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ağustos 2021 #4 AC2'nin bittiği sahnede Brotherhood başlıyor. Tavsiyem, önce AC2'yi bitirin.