E EDİP1 Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 47 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #1 Sa arkadaşlar, ben Assassin's Creed 2 oynuyorum ve ilk yeraltı mezarına girdim ama orada direklerden atlayamadım. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2021
Sa arkadaşlar, ben Assassin's Creed 2 oynuyorum ve ilk yeraltı mezarına girdim ama orada direklerden atlayamadım. Yardım eder misiniz?
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 6 Kasım 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS E EDİP1 Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 47 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #3 Nasıl geçiliyor bütün tuşları denedim olmuyor. 212374 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Nasıl geçiliyor bütün tuşları denedim olmuyor. 212374 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #4 w + shift + space basılı tutarak duvarlara felan yürü. (Tırmanmak istediğin yerlere demek istedim.) Artı 0 Eksi
KS KS E EDİP1 Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 47 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #5 Abdullah_AKD dedi: W + Shift + space basılı tutarak duvarlara falan yürü. (tırmanmak istediğin yerlere demek istedim.) Genişletmek için tıkla... Hayır bu öyle değil ilk yer altı meraklıları bölününü hatırlarsan sopalardan atlaman gerekiyor ama ben denedim sopwlwrdan atlamayı bütün tuşlarla araştırdım sizin sitede yine benim gibi sorun yasayan biri var ona sorunu çozmuşunuz bendendan yazdim. Artı 0 Eksi
Abdullah_AKD dedi: W + Shift + space basılı tutarak duvarlara falan yürü. (tırmanmak istediğin yerlere demek istedim.) Genişletmek için tıkla... Hayır bu öyle değil ilk yer altı meraklıları bölününü hatırlarsan sopalardan atlaman gerekiyor ama ben denedim sopwlwrdan atlamayı bütün tuşlarla araştırdım sizin sitede yine benim gibi sorun yasayan biri var ona sorunu çozmuşunuz bendendan yazdim.