kaan212 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 Assassin's Creed 2 oynarken kamerayı çevirdiğimde ufak takılmalar oluyor, nasıl düzeltebilirim? Hassasiyeti artırdığımda daha çok takılma oluyor.
Assassin's Creed 2 oynarken kamerayı çevirdiğimde ufak takılmalar oluyor, nasıl düzeltebilirim? Hassasiyeti artırdığımda daha çok takılma oluyor.
kılıcıolanyalnızadam Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 5 Yer Kastamonu 24 Temmuz 2023 #2 kaan212 dedi: Assassin's Creed 2 oynarken kamerayı çevirdiğimde ufak takılmalar oluyor, nasıl düzeltebilirim? Hassasiyeti artırdığımda daha çok takılma oluyor. Genişletmek için tıkla... No Steam'den kaynaklanıyor, benim de başıma AC Rogue de gelmişti. No Steam olduğu için kartal gözü modunda FPS 10 oluyordu ve takılıyordu. Artı 0 Eksi
kaan212 dedi: Assassin's Creed 2 oynarken kamerayı çevirdiğimde ufak takılmalar oluyor, nasıl düzeltebilirim? Hassasiyeti artırdığımda daha çok takılma oluyor. Genişletmek için tıkla... No Steam'den kaynaklanıyor, benim de başıma AC Rogue de gelmişti. No Steam olduğu için kartal gözü modunda FPS 10 oluyordu ve takılıyordu.
KS KS kaan212 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #3 kılıcıolanyalnızadam dedi: No Steam'den kaynaklanıyor, benim de başıma AC Rogue de gelmişti. No Steam olduğu için kartal gözü modunda FPS 10 oluyordu ve takılıyordu. Genişletmek için tıkla... No steam nedir tam olarak, ben steamdan oynuyorum da Artı 0 Eksi
kılıcıolanyalnızadam dedi: No Steam'den kaynaklanıyor, benim de başıma AC Rogue de gelmişti. No Steam olduğu için kartal gözü modunda FPS 10 oluyordu ve takılıyordu. Genişletmek için tıkla... No steam nedir tam olarak, ben steamdan oynuyorum da
kılıcıolanyalnızadam Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 5 Yer Kastamonu 24 Temmuz 2023 #4 kaan212 dedi: No Steam nedir tam olarak, ben Steam'den oynuyorum da. Genişletmek için tıkla... No Steam korsan demek. Seninki Steam ise hata vermemesi lazım. Artı 0 Eksi
kaan212 dedi: No Steam nedir tam olarak, ben Steam'den oynuyorum da. Genişletmek için tıkla... No Steam korsan demek. Seninki Steam ise hata vermemesi lazım.