S segaha123 Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #1 Aspire 3 15 laptop ile oyunu aldım, ama oyun kasıyor, kasılmaktan kastım oyun bazen takılıyor 1-2 saniye kadar, aynı sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
Aspire 3 15 laptop ile oyunu aldım, ama oyun kasıyor, kasılmaktan kastım oyun bazen takılıyor 1-2 saniye kadar, aynı sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
I Hate Vito Scaletta Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım bu videoyu izledikten sonra sorunumu çözmüştüm. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım bu videoyu izledikten sonra sorunumu çözmüştüm.
KS KS S segaha123 Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #3 I Hate Vito Scaletta dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım bu videoyu izledikten sonra sorunumu çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... yok kanka denedim olmuyor Artı 0 Eksi
I Hate Vito Scaletta dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım bu videoyu izledikten sonra sorunumu çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... yok kanka denedim olmuyor