I Imamsteak Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 Assassin's Creed 2 oynuyordum daha yeni başladım bu arada bir yerden atladım öldüm ama sonra kılıcın gitti. Nerede bu kılıç?
Assassin's Creed 2 oynuyordum daha yeni başladım bu arada bir yerden atladım öldüm ama sonra kılıcın gitti. Nerede bu kılıç?
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 10 Eylül 2022 #2 Imamsteak dedi: Assassin's Creed 2 oynuyordum daha yeni başladım bu arada bir yerden atladım öldüm ama sonra kılıcın gitti. Nerede bu kılıç? Genişletmek için tıkla... Ailenin ölümünden sonra bir muhafızın vurmasıyla gittiğinden bahsediyorsanız ileride tekrar bir karakter bize veriyor. Spoiler olmasın. Artı 0 Eksi
Imamsteak dedi: Assassin's Creed 2 oynuyordum daha yeni başladım bu arada bir yerden atladım öldüm ama sonra kılıcın gitti. Nerede bu kılıç? Genişletmek için tıkla... Ailenin ölümünden sonra bir muhafızın vurmasıyla gittiğinden bahsediyorsanız ileride tekrar bir karakter bize veriyor. Spoiler olmasın.
KS KS I Imamsteak Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #3 tii dedi: Ailenin ölümünden sonra bir muhafızın vurmasıyla gittiğinden bahsediyorsanız ileride tekrar bir karakter bize veriyor. Spoiler olmasın. Genişletmek için tıkla... aile öldükten sonra yüksek bir yerden atladım öldüm öyle gitti Artı 0 Eksi
tii dedi: Ailenin ölümünden sonra bir muhafızın vurmasıyla gittiğinden bahsediyorsanız ileride tekrar bir karakter bize veriyor. Spoiler olmasın. Genişletmek için tıkla... aile öldükten sonra yüksek bir yerden atladım öldüm öyle gitti
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 11 Eylül 2022 #4 Imamsteak dedi: aile öldükten sonra yüksek bir yerden atladım öldüm öyle gitti Genişletmek için tıkla... Yani "Oyun ilerlemesi spoiler Mario ile karşılaşmadan o kılıcı alamazsın, bir sinematik giriyor savaşta sana kılıç fırlatıyor onunla devam ediyorsun " Artı 0 Eksi
Imamsteak dedi: aile öldükten sonra yüksek bir yerden atladım öldüm öyle gitti Genişletmek için tıkla... Yani "Oyun ilerlemesi spoiler Mario ile karşılaşmadan o kılıcı alamazsın, bir sinematik giriyor savaşta sana kılıç fırlatıyor onunla devam ediyorsun "