Assassin's Creed 2 nasıl bir oyun?

Bayezid66

Centipat
Daha fazla  
Assassin's Creed hiç oynamadım. Ama seveni çok fazla olunca merak ediyorum nasıl bir oyun bu Assassin's Creed?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ezio üçlemesini oynamini tavsiye ederim ama tabii bayağı eskidi mekanikleti grafikleri hatta oyundan atma sıkıntılar falan da var bir de bana göre en iyi AC oyunu Black Flag kesim bakın hocam.

...nasıl bir oyun bu Assassin's Creed?
Serinin hangi oyununu sorduğunuza göre değişir. Ezio üçlemesi (2, Brotherhood, Revelations) ile RPG üçlemesi (Origins, Odyssey, Valhalla) arasında yazılabilecek şeyler birbirinden farklı. Bu iki üçleme arasındaki oyunlar için de aynı şekilde, yazılabilecek/söylenebilecek şeyler farklı.

Konu başlığı üzerinden gidersek, AC2 yarı açık dünya bi' aksiyon - macera oyunu. Hikayesi alışık olduğumuz intikam hikayelerinden. Bana kalırsa yeterince uzun, tatmin eden bi' hikayesi var.
Oynanışı/mekanikleri "eski" diye eleştirilse de oyunu beyninizi kapatıp oynayabilmeyi beklemedikçe, biraz da alışmaya uğraşırsanız bi' sıkıntı yaşamazsınız.
Çevre dizaynı fena değil, güzel. Haritalar da yeterince büyük. Hikaye boyunca gittiğiniz şehirlerin estetiği birbirinden farklı, o dönemin Rönesans havasını aktarmaya çalışmışlar.

Son düzenleme:
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…