M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #11 Araya başka oyunlar sıkıştırırsanız daha iyi olur. Ciddi yenilikler gelmiyor serinin diğer oyunlarında.
Araya başka oyunlar sıkıştırırsanız daha iyi olur. Ciddi yenilikler gelmiyor serinin diğer oyunlarında.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.306 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #12 AC2'yi eski bilgisayarımda oynuyordum. Şu an yeni bilgisayarda direk Valhalla indirdim ve ikisi arasından tercihim hikaye olarak AC2 olur kesinlikle.
AC2'yi eski bilgisayarımda oynuyordum. Şu an yeni bilgisayarda direk Valhalla indirdim ve ikisi arasından tercihim hikaye olarak AC2 olur kesinlikle.
Hamdi Alpbaş Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 139 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #13 Flaty0s dedi: Araya bi ufak indie oyun girebilir bence. Bir zaman sonra aynı mekanikler insanı sıkabilir. Genişletmek için tıkla... 1Hydrogen1 dedi: Hocam niye oynanmasın? Bayacağınızı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hepinize duruma göre bakacağım.
Flaty0s dedi: Araya bi ufak indie oyun girebilir bence. Bir zaman sonra aynı mekanikler insanı sıkabilir. Genişletmek için tıkla... 1Hydrogen1 dedi: Hocam niye oynanmasın? Bayacağınızı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hepinize duruma göre bakacağım.
4 442841 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 28 Ocak 2023 #14 Hamdi Alpbaş dedi: 2. oyun bitti. Brotherhood için düşünüyorum şu an. Genişletmek için tıkla... O da oynanır. Ben ac serisinde sadece 2 oyunda sıkıldım. İlki 3.oyun (girişi çok uzun) ikincisi revelations. Umarım bu oyunlara dayanabilirsiniz.
Hamdi Alpbaş dedi: 2. oyun bitti. Brotherhood için düşünüyorum şu an. Genişletmek için tıkla... O da oynanır. Ben ac serisinde sadece 2 oyunda sıkıldım. İlki 3.oyun (girişi çok uzun) ikincisi revelations. Umarım bu oyunlara dayanabilirsiniz.
Yerdeniz1 Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 268 Çözümler 1 30 Ocak 2023 #15 Ben sıkıldım 2. oyunda oynama iyi değil.
Hamdi Alpbaş Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 139 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #16 Yerdeniz1 dedi: Ben sıkıldım 2. oyunda oynama iyi değil. Genişletmek için tıkla... İkinci oyunu da oynadım, Brotherhood'u da. İkisi de çok sardı. Başından kalkıp çay almaya gidemedim. Revelations'a başlayacağım ama haftaya İstanbula gidersem orada oynayayım diyorum.
Yerdeniz1 dedi: Ben sıkıldım 2. oyunda oynama iyi değil. Genişletmek için tıkla... İkinci oyunu da oynadım, Brotherhood'u da. İkisi de çok sardı. Başından kalkıp çay almaya gidemedim. Revelations'a başlayacağım ama haftaya İstanbula gidersem orada oynayayım diyorum.