Talha0 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar, bilgisayara format attım ve oyun dosyası silindi. Sanırım ucma görevindeydim. Bu save dosyasını internetten indirebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2024
Arkadaşlar, bilgisayara format attım ve oyun dosyası silindi. Sanırım ucma görevindeydim. Bu save dosyasını internetten indirebilir miyim?
VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.417 Çözümler 19 4 Ocak 2024 #2 Talha0 dedi: Arkadaşlar, bilgisayara format attım ve oyun dosyası silindi. Sanırım ucma görevindeydim. Bu save dosyasını internetten indirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Buradan hangi görevde kaldıysan o dosyayı indirebilirsin. PC Savegames - Download Savegames and Saved Games for PC games www.nicouzouf.com Artı 0 Eksi
Talha0 dedi: Arkadaşlar, bilgisayara format attım ve oyun dosyası silindi. Sanırım ucma görevindeydim. Bu save dosyasını internetten indirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Buradan hangi görevde kaldıysan o dosyayı indirebilirsin. PC Savegames - Download Savegames and Saved Games for PC games www.nicouzouf.com
KS KS Talha0 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #3 VP67 dedi: Buradan hangi görevde kaldıysan o dosyayı indirebilirsin. PC Savegames - Download Savegames and Saved Games for PC games www.nicouzouf.com Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey söyleyeceğim bu alt yazı olayını yapamadım oyunda cizgi halinde cıkıyor? Artı 0 Eksi
VP67 dedi: Buradan hangi görevde kaldıysan o dosyayı indirebilirsin. PC Savegames - Download Savegames and Saved Games for PC games www.nicouzouf.com Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey söyleyeceğim bu alt yazı olayını yapamadım oyunda cizgi halinde cıkıyor?
VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.417 Çözümler 19 4 Ocak 2024 #4 Türkçe altyazıyı mı soruyorsun? Talha0 dedi: Bir de bir şey söyleyeceğim bu alt yazı olayını yapamadım oyunda cizgi halinde cıkıyor? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Türkçe altyazıyı mı soruyorsun? Talha0 dedi: Bir de bir şey söyleyeceğim bu alt yazı olayını yapamadım oyunda cizgi halinde cıkıyor? Genişletmek için tıkla...
KS KS Talha0 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #5 VP67 dedi: Türkçe alt yazıyı mı soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet. Böyle bişey oluyor cizgi cıkıyor sadece VP67 dedi: Türkçe altyazıyı mı soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1704384138771.png 1,9 MB · Görüntüleme: 49 Artı 0 Eksi
VP67 dedi: Türkçe alt yazıyı mı soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet. Böyle bişey oluyor cizgi cıkıyor sadece VP67 dedi: Türkçe altyazıyı mı soruyorsun? Genişletmek için tıkla...
VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.417 Çözümler 19 4 Ocak 2024 #6 Yanlış kurulmuş olabilir hocam. Artı 0 Eksi