S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 12 Haziran 2023 #11 NormalVatandas dedi: Her tuşa bastım kaldı burada. İlerleyemiyorum şu an oyunda. 1 saniye. Genişletmek için tıkla... Türkçe Yama vs var mı?
NormalVatandas dedi: Her tuşa bastım kaldı burada. İlerleyemiyorum şu an oyunda. 1 saniye. Genişletmek için tıkla... Türkçe Yama vs var mı?
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #12 Screamy dedi: Türkçe Yama vs var mı? Genişletmek için tıkla... Var yama.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 12 Haziran 2023 #13 NormalVatandas dedi: Var yama. Genişletmek için tıkla... Yamadan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Veya yanlış tuşlara basıyor olabilirsinde.
NormalVatandas dedi: Var yama. Genişletmek için tıkla... Yamadan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Veya yanlış tuşlara basıyor olabilirsinde.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #14 NormalVatandas dedi: Var yama. Genişletmek için tıkla... Baktım da yama kullanıp geçen var ondan değil sanırım.
NormalVatandas dedi: Var yama. Genişletmek için tıkla... Baktım da yama kullanıp geçen var ondan değil sanırım.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 12 Haziran 2023 #15 NormalVatandas dedi: Var yama. Genişletmek için tıkla... Yamadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, video atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
NormalVatandas dedi: Var yama. Genişletmek için tıkla... Yamadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, video atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #16 Screamy dedi: Yamadan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Veya yanlış tuşlara basıyor olabilirsinde. Genişletmek için tıkla... Video geliyor. Sinyor Ezio Auditore dedi: Yamadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, video atarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... mp4 uzantılı diye izin vermedi bekler misiniz?
Screamy dedi: Yamadan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Veya yanlış tuşlara basıyor olabilirsinde. Genişletmek için tıkla... Video geliyor. Sinyor Ezio Auditore dedi: Yamadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, video atarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... mp4 uzantılı diye izin vermedi bekler misiniz?
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 12 Haziran 2023 #17 NormalVatandas dedi: Video geliyor. mp4 uzantılı diye izin vermedi bekler misiniz? Genişletmek için tıkla... Beklerim hocam, buralardayım. Atınca etiketleyin.
NormalVatandas dedi: Video geliyor. mp4 uzantılı diye izin vermedi bekler misiniz? Genişletmek için tıkla... Beklerim hocam, buralardayım. Atınca etiketleyin.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #18 Sinyor Ezio Auditore dedi: Beklerim hocam, buralardayım. Atınca etiketleyin. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et NormalVatandas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biraz kırdım ama böyle oldu hocam.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Beklerim hocam, buralardayım. Atınca etiketleyin. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et NormalVatandas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biraz kırdım ama böyle oldu hocam.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 12 Haziran 2023 #19 NormalVatandas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Biraz kırdım ama böyle oldu hocam. Genişletmek için tıkla... Durmaman gerekiyor. Sonra space basman.
NormalVatandas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Biraz kırdım ama böyle oldu hocam. Genişletmek için tıkla... Durmaman gerekiyor. Sonra space basman.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #20 Screamy dedi: Durmaman gerekiyor. Sonra space basman. Genişletmek için tıkla... Durmadım ki.