Assassin's Creed 2 Titreme Sorunu

TackleBarry

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunu oynarken dövüş sırasında hasar alınca ve hasar verince her vuruş için ekran titriyor. Bu çok can sıkıcı ve böyle oynanamaz durumda. Sorunu yaşayan biri varsa lütfen yardımcı olsun. Hiçbir forumda veya sayfada sorunu bulamadım. Ayarları sürekli değiştirdim V-Sync kapattım denedim. Kısacası tüm ayarların tüm fonksiyonlarını denedim sorun çözülmedi.

Sistem (laptop) özelliklerim:
  • GTX 1070
  • i7 7700HQ
  • 120Hz 1980/1020
Lütfen bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6:58'deki gibi mi titremeler oluşuyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6:58'deki gibi mi titremeler oluşuyor?

Attığınız videoda herhangi bir sarsıntı göremedim. Belirttiğiniz sahnedeki gibi beyazlama olmuyor. Söyle ifade edeyim her vuruşumda veya hasar alışımda ekran titriyor. Konuyla ilgili bilginiz varsa yardım ederseniz çok sevinirim.

Evet aynen böyle oluyor. Hata belki FPS'den kaynaklanıyordur diye düşünerek onuda sabitlemeyi denedim. Herhangi bir değişme olmadı.
Yabancı kaynaklardan biraz araştırma yaptım ve kolaylık sırasına göre; FPS sabitlemeyi kapatıp Vsync OFF olarak deneyin, Oyunu yönetici olarak başlatmayı deneyin, Geforce Experience üzerinden çalıştırmayı deneyin, Uplay'i kaldırıp yeniden kurun.

Yabancı kaynaklardan biraz araştırma yaptım ve kolaylık sırasına göre; FPS sabitlemeyi kapatıp Vsync OFF olarak deneyin, Oyunu yönetici olarak başlatmayı deneyin, Geforce Experience üzerinden çalıştırmayı deneyin, Uplay'i kaldırıp yeniden kurun.

Araştırmanız için çok teşekkür ederim. Herhangi bir sonuç alamadım. Benim yaşadığım sıkıntıyı yaşayan başkaları olmuş mu?

Araştırmanız için çok teşekkür ederim. Herhangi bir sonuç alamadım. Benim yaşadığım sıkıntıyı yaşayan başkaları olmuş mu?
Sizinki size özel bir durum malesef, son olarak windows uyumluluk sorunları gidermeyi deneyebilirsiniz. AC2 eski bir oyun ne de olsa.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı