RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 903 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #1 Merhaba. Assassin's Creed 2 oyununu oynamak istiyorum ancak yama bulamadım. Animus Projesi'nin yamasına ulaşamadım. Bildiğiniz kaliteli yama var mı?
Merhaba. Assassin's Creed 2 oyununu oynamak istiyorum ancak yama bulamadım. Animus Projesi'nin yamasına ulaşamadım. Bildiğiniz kaliteli yama var mı?
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #2 RaYmN dedi: Merhaba. Assassin's Creed 2 oyununu oynamak istiyorum ancak yama bulamadım. Animus Projesi'nin yamasına ulaşamadım. Bildiğiniz kaliteli yama var mı? Genişletmek için tıkla... oyunceviri.net dün kurdum.
RaYmN dedi: Merhaba. Assassin's Creed 2 oyununu oynamak istiyorum ancak yama bulamadım. Animus Projesi'nin yamasına ulaşamadım. Bildiğiniz kaliteli yama var mı? Genişletmek için tıkla... oyunceviri.net dün kurdum.
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 903 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #3 NormalVatandas dedi: oyunceviri.net dün kurdum. Genişletmek için tıkla... Kurulumu anlatır mısınız ben kurdum çalışmadı.
NormalVatandas dedi: oyunceviri.net dün kurdum. Genişletmek için tıkla... Kurulumu anlatır mısınız ben kurdum çalışmadı.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #4 RaYmN dedi: Kurulumu anlatır mısınız ben kurdum çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam indir, daha sonra oyunun kendi dosyalarına gel. İndirdiğin RAR dosyasının içindekileri oyunun dosyalarına at. Hedefteki dosyalarla değis de.
RaYmN dedi: Kurulumu anlatır mısınız ben kurdum çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam indir, daha sonra oyunun kendi dosyalarına gel. İndirdiğin RAR dosyasının içindekileri oyunun dosyalarına at. Hedefteki dosyalarla değis de.
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 903 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #5 NormalVatandas dedi: Hocam indir, daha sonra oyunun kendi dosyalarına gel. İndirdiğin RAR dosyasının içindekileri oyunun dosyalarına at. Hedefteki dosyalarla değis de. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım olmadı tekrar deneyeyim.
NormalVatandas dedi: Hocam indir, daha sonra oyunun kendi dosyalarına gel. İndirdiğin RAR dosyasının içindekileri oyunun dosyalarına at. Hedefteki dosyalarla değis de. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım olmadı tekrar deneyeyim.
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #6 Dosya konumuna atman yeterli. AC 2 TR Yama.7z Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 903 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #7 Tamam düzelttim.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.633 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #8 AC 2 Türkçe altyazı hatası Altyazı gri küçük bir çubuk olarak gözüküyor, yani altyazı yok. Nasıl düzelteceğim? www.technopat.net Buyurun.
AC 2 Türkçe altyazı hatası Altyazı gri küçük bir çubuk olarak gözüküyor, yani altyazı yok. Nasıl düzelteceğim? www.technopat.net Buyurun.
Dixon.6 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 660 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #9 NormalVatandas dedi: Hocam indir, daha sonra oyunun kendi dosyalarına gel. İndirdiğin RAR dosyasının içindekileri oyunun dosyalarına at. Hedefteki dosyalarla değis de. Genişletmek için tıkla... Hocam ben beceremedim mala anlatır gibi anlatır mısın? Çözdüm hocam. Son düzenleme: 2 Ocak 2024
NormalVatandas dedi: Hocam indir, daha sonra oyunun kendi dosyalarına gel. İndirdiğin RAR dosyasının içindekileri oyunun dosyalarına at. Hedefteki dosyalarla değis de. Genişletmek için tıkla... Hocam ben beceremedim mala anlatır gibi anlatır mısın? Çözdüm hocam.