musabemiroztop Decapat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 2 Nisan 2021 #1 Sadece ana görevleri yaparak ilerleyebilir miyim? Yan görevler önemli mi? Yapmazsam çok şey kaybeder miyim? Bir de şu keşif noktalarının hepsine gidip haritayı keşfetmek zorunda mıyım? Keşfetmesem olur mu?
Sadece ana görevleri yaparak ilerleyebilir miyim? Yan görevler önemli mi? Yapmazsam çok şey kaybeder miyim? Bir de şu keşif noktalarının hepsine gidip haritayı keşfetmek zorunda mıyım? Keşfetmesem olur mu?
mesedian1234 Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #2 Sana kalmış hemen bitirmek istersen ana görevleri yap ama bence parasının sonuna kadar kullan
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 2 Nisan 2021 #3 Sürprizbozan: Spoiler sayılabilir. "Altair Zırhını parçacıklarını toplamalısınız aksi takdirde son görevde sıkıntı yaşayabilirsiniz."
Sürprizbozan: Spoiler sayılabilir. "Altair Zırhını parçacıklarını toplamalısınız aksi takdirde son görevde sıkıntı yaşayabilirsiniz."
Uluyankurt Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #4 Zamanında bayılmıştım parayı almıştım hakkını verememiştim sen hakkını ver kardeş.