508438 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 426 Çözümler 2 18 Aralık 2022 #1 Merhaba Assassin's Creed 3 oynarken bilgisayar kapandı. Geri açtığımda ise save dosyası bozuk yazıyordu. Bende baştan oynamak istemediğim için save dosyası arıyorum. %20'lik save dosyası verseniz sevinirim.
Merhaba Assassin's Creed 3 oynarken bilgisayar kapandı. Geri açtığımda ise save dosyası bozuk yazıyordu. Bende baştan oynamak istemediğim için save dosyası arıyorum. %20'lik save dosyası verseniz sevinirim.
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.599 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #2 Shadow Explorer ile bir bakın eğer anlık snapshot aldıysa kayıt dosyanız orada sağlam duruyor olabilir. Artı 1 Eksi
Shadow Explorer ile bir bakın eğer anlık snapshot aldıysa kayıt dosyanız orada sağlam duruyor olabilir.
KS KS 508438 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 426 Çözümler 2 18 Aralık 2022 #3 BeyazAslan dedi: Shadow Explorer ile bir bakın eğer anlık snapshot aldıysa kayıt dosyanız orada sağlam duruyor olabilir. Genişletmek için tıkla... İndirdim ve baktım snapshot almış ancak bu sefer oyun açılmıyor. Artı 0 Eksi
BeyazAslan dedi: Shadow Explorer ile bir bakın eğer anlık snapshot aldıysa kayıt dosyanız orada sağlam duruyor olabilir. Genişletmek için tıkla... İndirdim ve baktım snapshot almış ancak bu sefer oyun açılmıyor.