meakins Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #1 PC'ye format attım ama Save dosyasını almayı unuttum en son %20 de idim lütfen olan varsa verebilir mi? %20'den biraz aşağıda olsa da sorun yok.
PC'ye format attım ama Save dosyasını almayı unuttum en son %20 de idim lütfen olan varsa verebilir mi? %20'den biraz aşağıda olsa da sorun yok.
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.262 Çözümler 5 24 Temmuz 2021 #2 AC 3 oynamadım fakat Odyssey oynarken çıktığımda ubisoft online olarak kaydediyordu. Oyun orjinalse ve açtığında uplay ile çalıştırıyorsa kaydetmiştir. Değilse bilmiyorum.
AC 3 oynamadım fakat Odyssey oynarken çıktığımda ubisoft online olarak kaydediyordu. Oyun orjinalse ve açtığında uplay ile çalıştırıyorsa kaydetmiştir. Değilse bilmiyorum.
D Deagle7 Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 257 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #3 En son kaldığın görevin savesini burdan indirebilirsin. WWW.ASSASSINSCREEDSAVEGAMES.COM Asssassins Creed Savegames Trainers Cheats Screenshots www.assassinscreedsavegames.com
En son kaldığın görevin savesini burdan indirebilirsin. WWW.ASSASSINSCREEDSAVEGAMES.COM Asssassins Creed Savegames Trainers Cheats Screenshots www.assassinscreedsavegames.com