Assassin's Creed 3 çalışmayı durdurdu hatası

AvaIlach

Kilopat
Daha fazla  
Oyun açılıyor fakat karakterler gözükmüyor ve sonrasından hareket ettirdiğimde oyundan atıyor yardımcı olursanız sevinirim. Oyun orjinal bu arada uplay ücretsiz dağıtmıştı.

Sistem özellikleri:

Intel Core İ3-4130 3.40GHz
12GB RAM
Asus R9 285 STRIX OC 2GB Ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun açılıyor fakat karakterler gözükmüyor ve sonrasından hareket ettirdiğimde oyundan atıyor yardımcı olursanız sevinirim. Oyun orjinal bu arada uplay ücretsiz dağıtmıştı.

Sistem özellikleri:

Intel Core İ3-4130 3.40GHz
12GB RAM
Asus R9 285 STRIX OC 2GB Ekran kartı
Uplay'de AC3'e tıkla, play'in altında Properties'e tıkla, Local Files'in altındaki Verify Files'e bas, dosya doğrulama işlemi bitene kadar bekle, sonra oyuna gir.

Öncelikle ekran kartı gibi sürücülerin güncel olduğundan emin olun. Daha sonra "C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Assassin's Creed III" klasörüne gidip aşağıda resimde gösterdiğim dosyaları silin. Bu işlemler esnasında uplay kapalı olsun. Sonra Antivirus programından aynı klasörü güven listesine ekleyin. Ardından uplay'i açın ve oyun için Properties'e girin Verify Files'i tıklayın.Doğrulama sonunda yaklaşık 100mb dosya inecek indirme bittikten sonra oyuna girip oynayabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    1.JPG
    15 KB · Görüntüleme: 214
selamlar aynı sorun bende de var bir türlü düzeltemedim 3 gündür kafayı yiycem yazdıklarınızı harfi harfine yaptım ama sonuç gene aynı tam hikaye bitince oyundan atıyor ve as3sp.exe çalışmayı durdurdu hatası çıkıyor lütfen yardım edin

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı