Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 19 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar oyun korsan ama önceden Türkçe falan yaptım ama gene olmamıştı, sonradan olmuştu. Abi Türkçe yamayı kuruyorum ama Türkçe olmuyor, ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020
Arkadaşlar oyun korsan ama önceden Türkçe falan yaptım ama gene olmamıştı, sonradan olmuştu. Abi Türkçe yamayı kuruyorum ama Türkçe olmuyor, ne yapabilirim?
SemperFidelis Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer Adana 19 Mayıs 2020 #2 Ya yanlış kuruyorsun ya da oyun sürümü ile yama sürümü uyumlu değil.
Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 19 Mayıs 2020 #3 SemperFidelis dedi: Ya yanlış kuruyorsun ya da oyun sürümü ile yama sürümü uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurmam lazım? SemperFidelis dedi: Ya yanlış kuruyorsun ya da oyun sürümü ile yama sürümü uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Ben setupa tıklıyom açıyom ileri ileri kuruyor ben ilk defa yama kurmadın AC brotherhooda falan rogue ve önceden de kurmuştum.Benim oyunum şuan 1.05 SemperFidelis dedi: Ya yanlış kuruyorsun ya da oyun sürümü ile yama sürümü uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Ben setupa tıklıyom açıyom ileri ileri kuruyor ben ilk defa yama kurmadın AC brotherhooda falan rogue ve önceden de kurmuştum.Benim oyunum şuan 1.05
SemperFidelis dedi: Ya yanlış kuruyorsun ya da oyun sürümü ile yama sürümü uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurmam lazım? SemperFidelis dedi: Ya yanlış kuruyorsun ya da oyun sürümü ile yama sürümü uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Ben setupa tıklıyom açıyom ileri ileri kuruyor ben ilk defa yama kurmadın AC brotherhooda falan rogue ve önceden de kurmuştum.Benim oyunum şuan 1.05 SemperFidelis dedi: Ya yanlış kuruyorsun ya da oyun sürümü ile yama sürümü uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Ben setupa tıklıyom açıyom ileri ileri kuruyor ben ilk defa yama kurmadın AC brotherhooda falan rogue ve önceden de kurmuştum.Benim oyunum şuan 1.05
SemperFidelis Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer Adana 19 Mayıs 2020 #4 Oyunun sürümü ayarlarda veya giriş ekranında yazar. Oyunun sürümü ne ise o sürüme uygun bir yama bulup kur.
Oyunun sürümü ayarlarda veya giriş ekranında yazar. Oyunun sürümü ne ise o sürüme uygun bir yama bulup kur.
Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 19 Mayıs 2020 #5 1.0. SemperFidelis dedi: Oyunun sürümü ayarlarda veya giriş ekranında yazar. Oyunun sürümü ne ise o sürüme uygun bir yama bulup kur. Genişletmek için tıkla... 1.05 ama yok hep 1.00 var.
1.0. SemperFidelis dedi: Oyunun sürümü ayarlarda veya giriş ekranında yazar. Oyunun sürümü ne ise o sürüme uygun bir yama bulup kur. Genişletmek için tıkla... 1.05 ama yok hep 1.00 var.
SemperFidelis Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer Adana 19 Mayıs 2020 #6 Assassins Connor dedi: 1.0. 1.05 ama yok hep 1.00 var. Genişletmek için tıkla... Uygun yamayı iyice arayın. Eğer yoksa şansınıza küsün. Farklı versiyon yamalar asla çalışmaz çünkü.
Assassins Connor dedi: 1.0. 1.05 ama yok hep 1.00 var. Genişletmek için tıkla... Uygun yamayı iyice arayın. Eğer yoksa şansınıza küsün. Farklı versiyon yamalar asla çalışmaz çünkü.
Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 19 Mayıs 2020 #7 SemperFidelis dedi: İyice arayın. Eğer yoksa şansınıza küsün. Farklı versiyon yamalar asla çalışmaz çünkü. Genişletmek için tıkla... Ama önceden kuruyordum ve oluyordu.
SemperFidelis dedi: İyice arayın. Eğer yoksa şansınıza küsün. Farklı versiyon yamalar asla çalışmaz çünkü. Genişletmek için tıkla... Ama önceden kuruyordum ve oluyordu.
SemperFidelis Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer Adana 19 Mayıs 2020 #8 Assassins Connor dedi: Ama önceden kuruyordum ve oluyordu. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Bildiğim herşeyi söyledim. Diğer arkadaşların el atmasını bekle.
Assassins Connor dedi: Ama önceden kuruyordum ve oluyordu. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Bildiğim herşeyi söyledim. Diğer arkadaşların el atmasını bekle.
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 958 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #9 Forumda korsana destek verilmemektedir. Steam linki buyrun.
SemperFidelis Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer Adana 19 Mayıs 2020 #10 Alraix dedi: Forumda korsana destek verilmemektedir. Steam linki buyrun. Genişletmek için tıkla... Arkadaş korsan sürüm mü kullanıyor? Bayağıdır AC 3 oynamıyorum son sürümü bilmiyorum.
Alraix dedi: Forumda korsana destek verilmemektedir. Steam linki buyrun. Genişletmek için tıkla... Arkadaş korsan sürüm mü kullanıyor? Bayağıdır AC 3 oynamıyorum son sürümü bilmiyorum.