Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 19 Mayıs 2020 #11 SemperFidelis dedi: Arkadaş korsan sürüm mü kullanıyor? Bayağıdır AC 3 oynamıyorum son sürümü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet korsan kullanıyorum diye belirtmiştim az önce baktım 1.06'ya yükseltilebiliyormuş yükseltim deneyeceğim. Olmadı kafayı yiyeceğim.
SemperFidelis dedi: Arkadaş korsan sürüm mü kullanıyor? Bayağıdır AC 3 oynamıyorum son sürümü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet korsan kullanıyorum diye belirtmiştim az önce baktım 1.06'ya yükseltilebiliyormuş yükseltim deneyeceğim. Olmadı kafayı yiyeceğim.
SemperFidelis Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer Adana 19 Mayıs 2020 #12 Assassins Connor dedi: Evet korsan kullanıyorum diye belirtmiştim az önce baktım 1.06'ya yükseltilebiliyormuş yükseltim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Akılsızlığımı affedin korsan yazdığını görmemişim. Kusura bakma korsana destek verilmiyor. Bir daha böyle konu açmazsan seviniriz
Assassins Connor dedi: Evet korsan kullanıyorum diye belirtmiştim az önce baktım 1.06'ya yükseltilebiliyormuş yükseltim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Akılsızlığımı affedin korsan yazdığını görmemişim. Kusura bakma korsana destek verilmiyor. Bir daha böyle konu açmazsan seviniriz
Assassins Connor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 245 19 Mayıs 2020 #13 Yaptım arkadaşlar hepinize teşekür ederim.
SemperFidelis Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer Adana 19 Mayıs 2020 #14 Assassins Connor dedi: Yaptım arkadaşlar hepinize teşekür ederim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil ama lütfen korsan oyunlar hakkında konular açma.
Assassins Connor dedi: Yaptım arkadaşlar hepinize teşekür ederim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil ama lütfen korsan oyunlar hakkında konular açma.