Emirhan Kocabaş Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar oyunu 3. diziye kadar sorunsuz bir şekilde oynadım, %11'de göreve gittikten sonra görevi başlat yerine gelip başlattığımda oyun donuyor ve kendi kendine kapanıyor. Forumda birçok şey denedim ama olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2021
Arkadaşlar oyunu 3. diziye kadar sorunsuz bir şekilde oynadım, %11'de göreve gittikten sonra görevi başlat yerine gelip başlattığımda oyun donuyor ve kendi kendine kapanıyor. Forumda birçok şey denedim ama olmadı.
Bebek Shaun Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 996 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #2 Korsan mı? Artı 1 Eksi
Bedirhan Özçelik Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 768 Çözümler 8 Yer Würzburg, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #3 Türkçe yama kurulu mu ? Orijinal oyunda Türkçe yama sorun çıkartıyor çünkü. Korsan ise sorunun ne olduğu hakkında bir bilgim yok. Artı 1 Eksi
Türkçe yama kurulu mu ? Orijinal oyunda Türkçe yama sorun çıkartıyor çünkü. Korsan ise sorunun ne olduğu hakkında bir bilgim yok.
KS KS Emirhan Kocabaş Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #4 Bebek Shaun dedi: Korsan mı? Genişletmek için tıkla... Evet korsan Artı 0 Eksi
Bebek Shaun Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 996 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #5 @Moderasyon Ekibi. Artı 0 Eksi
Bedirhan Özçelik Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 768 Çözümler 8 Yer Würzburg, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #6 Emirhan Kocabaş dedi: Evet korsan Genişletmek için tıkla... Bir aralar UPLAY üzerinde ücretsiz bir şekilde dağıtılmıştı, keşke alsaydınız. Artı 0 Eksi
Emirhan Kocabaş dedi: Evet korsan Genişletmek için tıkla... Bir aralar UPLAY üzerinde ücretsiz bir şekilde dağıtılmıştı, keşke alsaydınız.