TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 15 Ekim 2020 #1 Bildiğiniz gibi Assassin's Creed oyunları indirimde, Black Flag hiç oynamadım indirimdeyken onu da almak istiyorum, tavsiye eder misiniz?
Bildiğiniz gibi Assassin's Creed oyunları indirimde, Black Flag hiç oynamadım indirimdeyken onu da almak istiyorum, tavsiye eder misiniz?
Newke Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 407 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #2 Ben aldım çok güzel bir oyun bana kalırsa hala oynanır
Agnostisch Megapat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 561 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Ekim 2020 #3 Oynanır hocam. En sevdiğim Assassin's Creed oyunudur Black Flag.
W Warfare000 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 302 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #4 ne beklediğinize bağlı dövüşse vasat ancak korsanlık içinse orası değişir.
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 15 Ekim 2020 #5 Warfare000 dedi: ne beklediğinize bağlı dövüşse vasat ancak korsanlık içinse orası değişir. Genişletmek için tıkla... Biraz açık dünya teması lazım ve hiç oynamadım bu oyunu. Agnostisch dedi: Oynanır hocam. En sevdiğim Assassin's Creed oyunudur Black Flag. Genişletmek için tıkla... Hala oynuyor musunuz?
Warfare000 dedi: ne beklediğinize bağlı dövüşse vasat ancak korsanlık içinse orası değişir. Genişletmek için tıkla... Biraz açık dünya teması lazım ve hiç oynamadım bu oyunu. Agnostisch dedi: Oynanır hocam. En sevdiğim Assassin's Creed oyunudur Black Flag. Genişletmek için tıkla... Hala oynuyor musunuz?
madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.326 Çözümler 9 15 Ekim 2020 #6 Güzel oyun ama önceki Assasin's Creed oyunları gibi suikastçı inancı ve teması pek yok. Daha ziyade korsancılık oyunu.
Güzel oyun ama önceki Assasin's Creed oyunları gibi suikastçı inancı ve teması pek yok. Daha ziyade korsancılık oyunu.
W Warfare000 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 302 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #7 TommyVercetti003 dedi: Biraz açık dünya teması lazım ve hiç oynamadım bu oyun Genişletmek için tıkla... TommyVercetti003 dedi: Biraz açık dünya teması lazım ve hiç oynamadım bu oyunu. Hala oynuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... 5 kere bitirmiş birisi olarak söylüyorum Hikayesi çok meh ama açık dünya diyorsanız deniz hariç oda orta gibi gibi denizi çok güzel ancak etkinlik vs.
TommyVercetti003 dedi: Biraz açık dünya teması lazım ve hiç oynamadım bu oyun Genişletmek için tıkla... TommyVercetti003 dedi: Biraz açık dünya teması lazım ve hiç oynamadım bu oyunu. Hala oynuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... 5 kere bitirmiş birisi olarak söylüyorum Hikayesi çok meh ama açık dünya diyorsanız deniz hariç oda orta gibi gibi denizi çok güzel ancak etkinlik vs.
bfy3458 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #8 Ben oynadım korsancılık olarak güzel ancak ana görevler olarak vasat. Sırf yan görevleri yapmak için alınabilir.
Ben oynadım korsancılık olarak güzel ancak ana görevler olarak vasat. Sırf yan görevleri yapmak için alınabilir.
Agnostisch Megapat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 561 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Ekim 2020 #9 TommyVercetti003 dedi: Hala oynuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Derken? Bayağı oldu bitireli.
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 15 Ekim 2020 #10 Warfare000 dedi: 5 kere bitirmiş birisi olarak söylüyorum Hikayesi çok meh ama açık dünya diyorsanız deniz hariç oda orta gibi gibi denizi çok güzel ancak etkinlik vs. Genişletmek için tıkla... Bunun dışında hangisi iyidir? Yeni çıkanlar hariç.
Warfare000 dedi: 5 kere bitirmiş birisi olarak söylüyorum Hikayesi çok meh ama açık dünya diyorsanız deniz hariç oda orta gibi gibi denizi çok güzel ancak etkinlik vs. Genişletmek için tıkla... Bunun dışında hangisi iyidir? Yeni çıkanlar hariç.